Всички тези преговори бяха за това да имаме нормална работа

...
Всички тези преговори бяха за това да имаме нормална работа
Коментари Харесай

Стою Стоев пак напомни: В правителство с мандат или с участието на ГЕРБ няма да участват

" Всички тези договаряния бяха за това да имаме естествена работа на законодателния орган ", заявипред Българска национална телевизия депутатът от групата на " ПП-ДБ " Стою Стоев.

По думите му са работили по този метод и при втория мандат в 48-ото Народно събрание. Постигнахме триумф, наложихме дневния ред, който считаме за необходим на обществото, съобщи Стоев.

По думите му не става въпрос за съдействие с, а са подсигурили, че ще се прегледат значимите за обществото законопроекти - даде образец с тези по Плана за възобновяване и резистентност.

Според Стою Стоев гласоподавателите на ПП-ДБ ще са удовлетворени, защото вършат първа стъпка към поетите задължения към техните гласоподаватели, защото са съдействали за отпушването на работата на този парламент.

Той подчертава още веднъж, че в държавно управление с мандата или с присъединяване на няма да вземат участие.

Стоев добави, че с разнообразни обединения имат допирни точки по другите законопроекти. Нямаме диалог за взаимно ръководство, защото не виждаме припокриване с нашите ползи, съобщи той, само че загатна, че най-отговорно към страната е държавно управление на малцинството с втория мандат.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР