Всички станахме свидетели на рязката и нечувана промяна в поведението

...
Всички станахме свидетели на рязката и нечувана промяна в поведението
Коментари Харесай

Спираш да ме срамиш!! Батинков скръцна със зъби и постави условия на Антония Петрова, онази изпълнява!

Всички станахме очевидци на внезапната и нечувана смяна в държанието на Антония Петрова в мрежата. Откакто се е венчала за Ивайло Батинков преди към този момент много години, тя не спираше да популяризира ката ден брака и всекидневието си в мрежата, да се фука пред хората какво ядат и (с извинение) какво се@ат, какво й купил мъжът й и какъв брой са богати...

На потребителите от дълго време освен им опротивя, само че и искрено повръщаха, единствено че комплексираната Тоца не спираше. Напротив - още по-нахъсано избиваше комплексите си с позьорщина и дивотия. Докато в един миг... внезапно спря! Няма никой, бе! Нищо не разгласява! Няма къщи, няма манджи, няма подправени усмивки - нищо!

Е, оказа се и за какво Тоцинка е прекратила селския си тормоз над мрежата. Причината е Ивайло Батинков, с който имат съществени проблеми в брака и се стигна до такава степен, че предприемачът кръшна настрана, с цел да си почине от нелепостите.

Батинков от дълго време не желал жена му да ги прави за смях пред страната с непрестанните си снимчици, още повече, че той самият даже няма персонален профил в мрежата. Но не, онази си знаела своето - но по какъв начин по този начин няма да се изфука, че да й завидят...

" След проблемите с изневярата му и опасността от бракоразвод, Иво й съобщи, че ще остави любовницата си, само че тя би трябвало мигновено да спре селянията си в мрежата и да обърне внимание на действителния си живот, а освен на показното... Предупреди я, че в случай че продължи с цирка, двамата са дотук ", разкриха източници.

Тагове: Ивайло Батинков Антония Петрова развод Тоца снимки мрежата изневяра
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР