Всички сме гледали прословутия филм Как да разкараш гаджето за

...
Всички сме гледали прословутия филм Как да разкараш гаджето за
Коментари Харесай

Пет неща, които ще го откажат от теб

Всички сме гледали прословутия филм „ Как да разкараш гаджето за 10 дни “. Главната героиня трябваше да се отърве от мъжа, с който се среща, като ползваше най-разнообразни похвати. Краят на връзката ви е обезпечен в случай че преобзаведеш дома му в розово, прекъснеш срещата с момчетата или се залепиш за него като дъвка. Ние ти предлагаме обаче още малко побългарени обстановки, в които в случай че попадне, той най-вероятно ще те зареже.

Цупиш му се непрестанно – един от най-големите дразнители за мъжете е голословното непрестанно мусене. Един мъж гледа в дамата външния тип, само че вижда и характера. Дори и да си задоволително секси в случай че си непрестанно намусена, сигурно ще го откажеш от себе си. Мъжете харесват лъчезарните и усмихнати дами, които ги зареждат с положителни страсти. 

Изневеряваш му – изневярата рано или късно води до разлъка. Нали не си представяш по какъв начин си с него цялостен живот и паралелно с това му кръшкаш. Има два разновидността – да те хване и това да провокира хиляди кавги, спад на доверието и най-после разлъка или да не те хване, само че отношението ти към него да се промени дотам, че най-после още веднъж да се разделите.

Мразиш приятелите му и майка му – мъжете държат на персоналното си пространство и най-много на околните си хора. Колкото и да те обича, той няма да е благополучен в случай че няма право да обича приятелите си да вземем за пример. Не го ограничавай от срещи с компанията, тъй като няма да си спечелилият в тази обстановка. А за майка му – нали знаеш – в сърцето на мъжа постоянно има място за две дами – за теб и за майка му.

Обсебена си от него - „ Къде отиваш “, „ Какво правиш “, „ Какво прави нощес “, „ Какво ще правиш по-късно “, „ Къде отиваш “, „ Защо отиваш там “...спри! Нищо от това не те визира и не е нужно да знаеш всяка негова стъпка. Той е огромно момче и има потребност от персоналното си време и пространство, с цел да е благополучен. Не му го отнемай, в случай че искаш да се получи.

Ревнуваш го прекомерно – без значение дали е основателно или не, ревността убива романтиката, тръпката и любовта постоянно и сигурно. Ако искаш да имаш щастлива връзка, би трябвало да се научиш да превъзмогваш това чувство, което те разяжда от вътрешната страна. Това се научава единствено с доста процедура и тренировки, само че не би трябвало да се отказваш. Запомни, ревността е измежду най-лошите ти черти, които обезателно ще го отхвърлен ;)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР