Всички сме чували слухове за спермата, свързани с ананас, вани,

...
Всички сме чували слухове за спермата, свързани с ананас, вани,
Коментари Харесай

Ето 9 неща, които не знаем за спермата

Всички сме чували клюки за спермата, свързани с ананас, вани, алергия. Каква обаче истината за тази мъжка течност.

Тя е бърза и гневна през цялото време
Първият миг на еякулация съдържа най-високата централизация на сперма.

Навърта се в близост по-дълго, в сравнение с си мислим
Обичайно спермата остава в женското тяло до 48 часа. Има случаи, в които тя може да прекара в дълбините на дамския организъм от 5 до 7 дни. Всичко зависи от какъв брой гостолюбив е цервикалната слуз, която оказва помощ на сперматозоидите да останат по-дълго в тялото, с цел да дочакат овулацията.

Повечето секс и мастурбацията не понижават размера на спермата
Броят на плувците не е стеснен като яйцеклетките. Не е изключено прекомерното изпразване да понамали количеството на спермата при някои господа, само че при множеството това не се случва.

Температурата може да понижи количеството на сперматозоиди
Спермата се въздейства от сезоните. Сперматозоидите са по-малобройни през лятото и са най-високи през зимата. Прегряването не е добре за тях, без значение дали мъжът непрекъснато стои с преносим компютър в скута или постоянно се топи в джакузито.

Ананасът не я подслажда
Все още няма безапелационни доказателства, че този плод придава добър усет на спермата, въпреки че тя самата съдържа фруктоза.

Мъжката и „ женската “ сперма са равностойни съперници
В спермата има два хромозома - X и Y. Първият дава отговор за зачеването на момиченца, а вторият за момченца. Идеята, че единият хромозом е по-добър или по-ленив плувец е чист мит.

Алергията към спермата
Понякога спермата може да аргументи инфектиране и руменина на влагалището, само че това е рисково рядко събитие.

Преди да финишира, спермата има дълго странствуване
Подготовката на спермата, която ще се отдели по време на еякулация, лишава към два месеца и половина. Първоначално тя се образува в тестисите, а по-късно се придвижва към епидидима. Това е така наречен надсеменник, който е ситуиран в задния борд на тестиса. Напълно готовата сперма тръква към простата посредством другите семенни канали, където се смесва с разнообразни течности, с цел да се образува семенната течност. Накрая простата прибавя последната капка към коктейла, преди да се случи изпразването.

Спермата зависи от здравето на мъжа
Тя е доста по-здрава при мъжете под 40. Въпреки това тя е в пъти по-добра при непушачите, при тези, които не ядат прекомерно мазни храни и нямат директен достъп до отрови.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР