Всички сме чували, че противоположностите се привличат, като любовта не

...
Всички сме чували, че противоположностите се привличат, като любовта не
Коментари Харесай

Трите двойки зодии, които доказват, че противоположностите се привличат

Всички сме чували, че противоположностите се притеглят, като любовта не прави изключение. Нищо не може да се съпостави с болката от разрушено сърце, тъй като в днешния свят не всяка обич продължава цялостен живот. Но в това време не всички раздели са непрекъснати. Понякога сътрудниците просто се отдалечават един от различен заради персонални или служебни задължения. Докато въпреки това, някои поставят съзнателни старания да се дистанцират от сътрудниците си, до момента в който не разрешат проблемите. Те просто вършат всичко допустимо още веднъж да бъдат дружно. И когато се въдят още веднъж след дълъг интервал, в който са били разграничени, не се пускат с часове.

Има три двойки зодии, които демонстрират, че противоположностите се провличат. Каквито и спънки да има сред тях, те евентуално ще се съберат още веднъж, даже и да са се разделили.

Ето кои са те:

Рак и Скорпион

Връзките сред тези два водни знака постоянно могат да станат токсични. Причината е контролиращата природа на Скорпион и послушното държание на Рака. Когато е влюбен, Ракът ще сложи Скорпион на фундамент. Той ще направи всичко допустимо, с цел да угоди на половинката си. Въпреки това, когато Скорпионът не отвърне на това и продължи да бъде манипулативен, множеството Раци ще избягат. Очаквайте от тях да се скрият в черупката си. Но те имат още веднъж в чара на някогашния си Скорпион. В доста случаи след раздялата и двата сътрудници схващат какъв брой скъп е бил индивидът до тях. Бързо осъзнават каква неточност са създали и се впускат назад към обичания с цялостна скорост.

Дева и Овен

Добре облечената Дева и увереният Овен може да почувстват голямо физическо привличане един към различен. Това е занимателно начало на връзката им. Но макар че противоположностите се притеглят, контрастиращите им персони може да алармират за преждевременна разлъка. Това е най-много, тъй като Девите обичат да възнамеряват целия си ден или седмица до минутата преди тях, само че Овенът обича спонтанността. Те обаче няма да могат да стоят надалеч един от различен прекомерно дълго. Споровете ще бъдат нещо, което постоянно ще срещате в живота сред тях. Връзката им ще бъде изпълнена с и събирания. Това не е изненада, тъй като те колкото мощно се обичат, толкоз не могат да не се понасят. Това важи, изключително в случай че прекарат малко повече време дружно. Те просто са с сложни характери.

Близнаци и Везни

Близнаците са склонни да влизат в зоната на комфорт на сътрудниците си, което от време на време може да разгневи техния обичан от зодия Везни. Тъй като никой не обича да се приема за даденост, половинката на Близнаци ще се почувства тъкмо по този начин и ще изиска да се разделят. Въпреки това, Близнаците имат неповторимата дарба да включват очарованието и биха молели на колене дни наред, преди да убедят някогашния си Везни да им даде още един късмет. Съвместимостта сред тези два въздушни знака работи добре. Поради това те постоянно се събират още веднъж след къси интервали на разлъка. Всъщност никой от двамата сътрудници не желае да се разделят в действителност. Това е защитна реакция, когато разногласието сред тях се задълбочи и им би трябвало малко отмора. Това са двата знака, който умерено можем да кажем, че имат най-силна, само че динамична обич. Те изцяло оправдават максимата, че противоположностите се притеглят. Не биха издържали повече от седмица да бъдат разграничени. Всичко се повтаря всякога, само че в никакъв случай не се стига до дефинитивна разлъка. Те просто се.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР