Всички шофьори вече могат да купят електронна винетка в търговската

...
Всички шофьори вече могат да купят електронна винетка в търговската
Коментари Харесай

Електронни винетки вече могат да се купуват в търговската мрежа на A1

Всички водачи към този момент могат да купят електронна винетка в комерсиалната мрежа на А1, както и онлайн на a1.bg и през приложението " Моят А1 ". С цел облекчение на клиентите в магазините на А1 те могат да закупят своята е-Винетка както в брой, по този начин и с дебитна или кредитна карта, а при покупка онлайн на уеб страницата на телекома не е нужна предварителна регистрация. Клиентите, които са закупили винетка през a1.bg като регистрирани консуматори, ще имат достъп и до история на покупки и данните за своите коли, които ще могат да се употребяват елементарно и комфортно и при последващи поръчки.
Телекомът започва продажбата на е-винетките още на 21 декември, като сега е първият и единствен телеком в България, който ще предлага всички типове електронни винетки за 2019 година Скоро А1 ще предложи и спомагателни функционалности - приемане на SMS при активация на е-Винетка и при приближаване на крайния период на нейната годност.
Електронната винетка заменя досегашните хартиени винетки, като към този момент няма да се изисква и залепянето на стикер на стъклото на пътните транспортни средства и няма да е належащо да се носи документ, удостоверяващ закупена винетка. Цените на винетките се резервират без смяна, като за леките коли се прибавя и опция за закупуване на уикенд винетка на цена от 10 лв..
Електронната винетка е налична в комерсиалната мрежа на А1 в партньорство с „ Интелигентни Трафик Системи” ЕАД, които са единственият народен снабдител на услуги за електронно събиране на такса за изминато разстояние и формален сътрудник на АПИ. Допълнителна информация за електронните винетки можете да видите на www.a1.bg/e-vinetki.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР