Всички се вълнуваме с новите епизоди на Игри на волята“

...
Всички се вълнуваме с новите епизоди на Игри на волята“
Коментари Харесай

Къде са те сега: Какво стана с лудото Кате, Ники Майонезата и Тодор от "Игри на волята"

Всички се вълнуваме с новите епизоди на „ Игри на волята “ и всеки към този момент има нови любимци от участниците. Какво обаче се случи с някои емблематични фигури от Сезон 2, описваме в този момент:

Сестрата Екатерина

Всички помним Екатерина или лудото Кате, както я нарекоха от племето на Рибарите. Катя беше толкоз гневна, че не остави нито един от участниците, с който да не се е карала, а изблиците й бяха напряко скандални. Днес обаче тя очевидно много се е успокоила и макар, че не качва съвсем никакво наличие в обществените мрежи я виждаме заобиколена от кученца и котенца, за които се грижи. Катя още няма човек до себе си, тъй като статусът й в социалките е „ комплицирано е “, а ние никак не се учудваме.

Ники Майонезата

Николай Стефанов още веднъж от племето на Рибарите изяде толкоз майонеза през сезона, че ние искрено се притеснихме дали ще оцелее. Днес Ники е все по този начин пресен, а предходната година, той учудващо качи фотография с Екатерина, с която сякаш се мразеха до момента в който бяха съотборници. Един от мненията гласи „ Ники по кое време ще предложиш брак на Катето? “, само че Ники се е покрил от този момент и в обществените му мрежи няма ни новина, ни кост от него.

Тодор стоманения

Тодор Желязков беше толкоз въодушевен и толкоз живописен, че се трансформира в основен воин в племето си. Тошко имаше огромни кавги с двете сестри Йоана и Екатерина, както и с много от дамите в племето. Днес Тодор продължава да живее в Бургас, очевидно е прошарен и малко стар, само че все по този начин в мега форма. Тошко най-често качва фотоси с дамата до себе си от фамилни почивки, а пред някои фрагменти от тренировките му напряко ни стопира дъха. Тошко е машина и това грам не се е трансформирало.

Изображение: https://www.instagram.com/rush.katerina/ , https://www.instagram.com/nikolai_stefanov1/ , https://www.instagram.com/todorzhelyazkovbjj/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР