Всички се надяваме Александър да бъде намерен жив и здрав.

...
Всички се надяваме Александър да бъде намерен жив и здрав.
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Надяваме се Сашко да бъде намерен

Всички се надяваме Александър да бъде открит жив и здрав. За страдание, доста време мина. Песимизмът накланя везните в тази посока. Това сподели кметът на Перник Станислав Владимиров.

Повече от седмица няма диря от 12-годишния Александър, който изчезна в Перник. Бащата на момчето разгласи премия от 100 хиляди за намирането му.

" В обстановката, в която се намира бащата, той търси всевъзможни разновидности. Сигналите са безчет и не са спирали, не мисля, че ще бъдат увеличени. Това е негово решение, никой не може да го съди. В миг на обезсърчение човек е подготвен на всевъзможни ходове ”, сподели кметът на Перник.

" В нито един миг работата на полицията не се е ръководела от оракули, проверявали са се всички сигнали. Наистина някои от сигналите са били много ексцентрични, само че няма по какъв начин да бъдат проверявани сигнали, които в действителност можеха да доведат до позитивен резултат. За страдание, резултатът не е подобен, какъвто чакахме ", съобщи той.

Кметът на Перник удостовери пред Би Ти Ви, че и през днешния ден ще продължи издирвателната интервенция и ще се включат доста доброволци.

" Молбата ми към тях е да синхронизират своите дейности с полицията, с цел да не се претърсва едно и също място няколко пъти ", сподели той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР