Всички речи на президента си приличат по един и същ

...
Всички речи на президента си приличат по един и същ
Коментари Харесай

Караянчева: Г-н Радев, ако Ви е отеснял костюмът на президент, направете си партия

Всички речи на президента си наподобяват по еднакъв метод, те са мрачни, песимистични, очернящи и унижаващи България, като че ли са писани да бъдат произнесени от президент на вражеска страна, който желае да унижи, да смаже България и да я превземе. Сега внезапно се оказа, че би трябвало да вършим предварителни парламентарни избори, до момента в който преди два месеца нямаше такава концепция, може би тъй като президентът желае да образува служебно държавно управление, което да промени решението на Народното събрание. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева във връзка вчерашната тирада на президента Румен Радев.

"Господин президент, обръщам се към Вас, заповядайте в Народното събрание, с цел да разберете по какъв начин работи той най-сетне. Парламентът приема закони, които са минали през публично разискване, които са в интерес на българските жители, с оценка на въздействието и със съответните претекстове. Мотивите на президента, че се одобряват лобистки закони, са неаргументирани.Парламентът е най-прозрачната институция в България. Ако Ви е отеснял костюмът на президент, направете си партия, каквото предпочитание виждам, че имате ", разяснява Караянчева.

Тя акцентира, че след две години, в случай че Румен Радев направи всичко допустимо да завоюва изборите и стане министър председател, ще може да взима значимите решения.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР