Всички прогнози, че вторият брак на Благой Георгиев няма да

...
Всички прогнози, че вторият брак на Благой Георгиев няма да
Коментари Харесай

Ето я истинската причина за развода на Джизъса и Поли

Всички прогнози, че вторият брак на Благой Георгиев няма да изкара повече от година, се сбъднаха. Съпругата на Джизъса - Полина Спасова, към този момент е подала документи за бракоразвод, призна самата тя.

Хотелиерската наследница съобщи, че е взела решението за разлъка още в първите епизоди на „ Сървайвър ”, където сега взе участие някогашният футболист.

„ Уикенд ” написа, че повода за развода не е трети човек, а разликите сред двамата. Поли осъзнала, че не са един за различен и е по-щастлива сама, в сравнение с дружно с мъжа си. Решението взела в този момент, само че го обмисляла от няколко месеца.

„ Нямам ухажор, както се написа по някои медии. Снимах реклама с модела Симон Кочев, само че сред нас няма нищо. Знам кой пуска тези клюки и желае да ме злепостави. Все още нямам нов мъж, сега се веселя на живота си ”, призна хубавицата.

В момента Благой се намира в „ Сървайвър ”, където се бори за победа и премията от 100 000 лв.. Той към момента не знае, че след излизането си от шоуто ще се наложи да си събере багажа от вкъщи на булката си, която е безапелационна в решението си за разлъка.

Полина Спасова даже е в развой на унищожаване на татуировката с името на брачна половинка си. Татусът съставлява две сърца, в средата на които написа „ Благой ”.

Поли показа, че към разлъка с Благо я е подтикнало неговото отношение в живота и риалити формата. Красавицата даже отстрани всичките им общи фотоси от профила си в обществените мрежи. Последовател попита Поли: „ Би ли търпяла мъж, който уронва достолепието ти? В очите на доста хора, това се случва в този момент ”, а тя отговори: „ Аз не съм с Благой малко след влизането му в „ Сървайвър ”. Брюнетката сподели, че не си е представяла брака по този метод. 

„ Истината е, че не е това, което чаках! Много сме разнообразни и по тази причина взимам това решение за себе си! ”, написа тя и добави, че въобще не се интересува от връзките на мъжа си и фолкаджийката Татяна. 

„ Нямаме време за губене! Някъде там може да те чака най-хубавото и да го изпуснеш от нелепост ”, споделя Поли, допълвайки, че няколко месеца са й били задоволителни, с цел да пристъпи към решение за разлъка. Красавицата разкри, че нейното семейство е зад нея и я поддържа. Не пропусна да означи, че ще й липсват децата на Джизъса, които към този момент няма да вижда.

„ Животът продължава и двамата ще сме по-щастливи разграничени ”, разсъждава метафизичен Поли и гледа напред, а някогашният футболист към този момент е затворена страница в живота й.

„ Нямаме какво да разделяме и нямаме какво да ни събира ”, безапелационна е хотелиерската наследница. Тя не признава дали е хващала Георгиев в невярност, само че двамата са се разделяли на няколко пъти по време на късия си брак. Благой живееше в дома на Полина и шофираше джипа й, както и коли чартърен. Той няма личен апартамент и автомобил. Не е ясно къде ще живее Благо след развода. „ Може да отиде в дома на своя нов най-хубав другар – Георги Валентинов ”, майтапят се в обществените мрежи.

Поли и Благо подписаха брак след 19-дневна връзка, като брюнетката предложила на някогашния футболист, а не той на нея. Те подписаха в гражданското преди година, а след това отпрашиха към Бали, където изкараха цялостен месец на разходи на родителите на булката.

Двойката подвигна обилна женитба през юни 2022 година във Велинград, където фамилията на брюнетката има хотел. Двамата няма да дочакат година от сключването на църковния им брак и ще са разведени. 41-годишният футболист е по-голям от Спасова с цели 15 години. Той се залюби с нея по време на връзката си със Златка Райкова.

„ Благо не мислеше да изоставя Златка, смяташе, че може да й изневерява, без тя да разбере, както е привикнал и е правел с някогашните си дами. Той не може да бъде правилен единствено на една. Райкова си мислеше, че ще го промени и ще остане с нея до края на живота си, само че Джизъса има слаби ангели. Издъни се и го хванаха, че кръшка от фамилното ложе ”, коментираха от обкръжението на някогашния футболист, който е прочут повече с креватните си завоевания, в сравнение с с триумфите на терена.

Първото си дете някогашният национал направи през 2009 година на тогавашната си другарка Христина Витанова. Благой я забремени и след това я заряза, още до момента в който носи бебето в утробата си. Преди появяването на детето двамата имаха връзка към 5 години, само че Джизъса изневери на някогашната гимнастичка с фолк певицата Лияна, която свалил в чалга дискотека.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР