Всички препоръки в тази статия са информирани от експертно редакционно

...
Всички препоръки в тази статия са информирани от експертно редакционно
Коментари Харесай

Разкрити са тайните на Ева Лонгория за стареене назад на 48 – актрисата се кълне в серум за 12 долара и „никога не се изкушава“ от хляб

Всички рекомендации в тази публикация са осведомени от експертно публицистично мнение. Ако щракнете върху връзка в тази история, може да спечелим доходи от сътрудник.

Ева избухна на екрани в The Young and the Restless на CBS през 2001 година, преди да стане пробивна звезда в Desperate Housewives на ABC през 2004 година

Тя неведнъж е класирана в листата на People за най-красивите хора в света, като в същото време реализира място в анкетата на FHM за най-сексапилните дами.

Откакто стана представител на L’Oreal през 2005 година, почитателите бяха запленени от нейния неудържим тип, като мнозина се обърнаха към обществените медии, с цел да разясняват.

„ Ева Лонгория продължава да бъде един от най-красивите живи хора. Тя остарява по-добре, в сравнение с мога да си показва “, написа един човек в Туитър.

„ Ева Лонгория в действителност остарява обратно. Математиката, а не математиката “, написа различен, добавяйки емотикон със сърце и очи.

„ Ева Лонгория е безусловно неостаряваща и наподобява необикновено к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР