Всички препоръки в тази статия са базирани на експертно редакционно

...
Всички препоръки в тази статия са базирани на експертно редакционно
Коментари Харесай

Експертите по пране споделят лесен трик, който кара дрехите ви да изсъхват по-бързо без сушилня – и помага при гладенето

Всички рекомендации в тази публикация са основани на експертно публицистично мнение. Ако щракнете върху връзка в тази история, може да спечелим доходи от сътрудник.

Когато се предвижда мощен дъжд, може да е изкушаващо да употребявате сушилнята си, с цел да преминете през възходящата купчина пране.

Въпреки че може да ви спестят време, тези домашен устройства могат да окажат голямо въздействие върху сметката ви за електричество.

Шокиращо, един общоприет цикъл на сушилня може да коства до £1,03.

Още по-тревожно е, че три зареждания пране седмично могат да прибавят впечатляващите £160,68 към сметката ви всяка година – съгласно Uswitch.

Ако обезверено желаете да изсушите облеклата си, не се отчайвайте, защото има изненадващо елементарен метод да преминете през мокрото пране.

Вместо да трупате облеклата си върху климатика си и да се надявате на най-хубавото, специалистите по пране в Smol предлагат да редувате облеклата си на всеки няколко часа.

Въпреки че може да изглеж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР