Всички подобни действия спрямо овластени фигури се анализират от гледна

...
Всички подобни действия спрямо овластени фигури се анализират от гледна
Коментари Харесай

Андрей Райчев: В последните 36 часа народът се втрещи! Борисов разруши отношенията с Гешев и ДПС

„ Всички сходни дейности по отношение на овластени фигури се проучват от позиция на опит за търговия с политическо въздействие. В една страна, където в правосъдната система по никакъв метод не може да се приказва за самостоятелност и правдивост мъчно може да си представим, че това е свободната воля на някой еманципирал се прокурор ”.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия политологът Румяна Коларова във връзка поискания имунитет на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Имунитетът на Борисов би трябвало да бъде изваден пред скоби в диалозите за сформиране на държавно управление. Може би това ще бъде просто един първи епизод от серия имунитети, които могат да не обиден единствено една парламентарна група ”, твърди журналистът Веселин Стойнев.

„ През последните 36 часа българският народ се втрещи. Президентът направи нещо доста извънредно. Каза „ Връчвам ви мандата, само че с омерзение. Шефът на ДАНС пък упрекна две дами, едвам от които в национално изменничество, другата в приключване на секретна информация. Отделно са споровете в прокуратурата и изтеклите записи. Борисов договаря за неестествен съюз. Стана безпорядък. Всичко това стана, тъй като се скапе един дълготраен съюз. Борисов скапе връзките с Гешев и Движение за права и свободи и потегли да подписва такива с Политическа партия. От своя страна „ Продължаваме Промяната ” се пробват да се съберат с врага си – водачът на ГЕРБ. Според мен. Христо Иванов е индивидът, който може да приказва с всички сега. Той е доста мощен политически шахматист. На равнището на Доган е ”, счита социологът Андрей Райчев.

Според Коларова Иванов няма чак такава основна роля. „ Той се държи над обстановката. Мисля,че този безпорядък се основава от службите и индивидът който ги управлява ”, добави политологът. И съпостави настоящия политически безпорядък с държавното управление на Филип Димитров. „ Ако си спомняте този кабинет беше свален с измислена спекулация. Мисля, че сега се обслужва президентът. Прави се място за нов политически план ”, сподели още Коларова.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР