Всички пациенти с новия тип коронавирус в Камбоджа след избухването

...
Всички пациенти с новия тип коронавирус в Камбоджа след избухването
Коментари Харесай

Всички болни от коронавирус в Камбоджа са излекувани

Всички пациенти с новия вид ковид в Камбоджа след експлоадирането на пандемията са оздравели, последният пациент е бил изписан от болничното заведение, оповестява Министерството на здравеопазването на страната на своя уеб страница, представено от РИА Новости.
" В събота, 16 май, 122 от 122 пациенти, които се разболяха от коронавирусната зараза от началото на пандемията и бяха лекувани в камбоджански лечебни заведения, се възвърнаха ", се споделя в известието.
На 15 май в страната имаше единствено един пациент с коронавирусна зараза. В Камбоджа не са регистрирани смъртни случаи от COVID-19, добавя организация Фокус.
Според Министерството на здравеопазването в Камбоджа, от 122 пациенти, лекувани в Камбоджа, единствено 54 са жители на страната, останалите са задгранични жители.
Въпреки възобновяване на всички инфектирани COVID19, ограничаващите ограничения против разпространяването на инфекцията в страната остават в действие. По-специално се преглежда въпросът за удължение на работата на междинните учебни заведения единствено в отдалечен режим до ноември 2020 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР