Всички обичаме да имаме пълен гардероб и не просто да

...
Всички обичаме да имаме пълен гардероб и не просто да
Коментари Харесай

10 дрехи, които всяка жена трябва да притежава (ВИДЕО)

Всички обичаме да имаме цялостен дрешник и не просто да е цялостен, а и облеклата да са подобаващи, комфортни, красиви и да ни стоят добре.

За да избегнем рецесията пред дрешника (всяка жена е изпадала в такава криза) би трябвало да спазим няколко съществени правила. И с малко облекла можем да си осигурим доста тоалети, стига да знаем по какъв начин да ги комбинираме.

Кои са главните 10 облекла, които би трябвало да имаме в дрешника си, с цел да изглеждаме постоянно добре? Отговорите от Natali's Beauty. Кои са те можеш да видиш във видеото нагоре.

1. Бяла риза

Може да е по-шантава или с асиметрична форма, по-широка или класическа, бялата риза е наложителен детайл в женския дрешник, който може да бъде смесен както с формален панталон, по този начин и под друга дреха – блуза или пуловер. Дори с дънки или къси панталонки би била страхотна композиция за лятото.

via GIPHY

2. Черен кожен панталон

Черният кожен панталон от дълго време не е ексцентрична дреха, която единствено предизвикателните дами или рокерките избират. Този панталон може да се съчетае отлично с по-широка блуза или други черни облекла, само че в разнообразни материи. Комбинира се добре и с кецове и дънково яке, карирана риза или с бялата риза, която би трябвало да имаме ;)

3. Елегантно сако

Сакото би трябвало да е с съвършена кройка по отношение на нашата фигура. Може да се комбинира и с дънки, само че е добре те да са малко по-големи, накъсани, съчетани с комфортни обувки и раирана риза, да вземем за пример.

4. Малка черна рокля

Всички обожаваме тази дреха, тъй като тя е подобаваща за всевъзможни събития – както за офиса, по този начин и за по-официална вечеря. Много добре стои в композиция със сако, може да се носи и със сандали през лятото, а за повече грациозност комбинираме с обувки с високи токове. Ако сме малко по-смели можем да я съвместим даже с кецове.

via GIPHY

5. Памучна бяла тениска

Тя се комбинира с безусловно всичко, универсална е и постоянно е комфортна.Може да се съчетае както с по-елегантен панталон и високи обувки, по този начин и с дънки и кецове. Може да се съчетае даже и с пола.

6. Разчупена рокля

Малката черна рокля е класическият избор, с който не можем да сбъркаме. За да се разпознаваем в тълпата обаче би трябвало да заложим на нещо по-запомнящо се, което притегля вниманието. Може да е в огнено алено, лилаво, оранжево, зелено – всеки цвят, който ни е обичан. Тази рокля ще ни зареди със самочувствие и женственост ;)

7. Класически дънки

Те могат да се комбинират за най-различни мотиви – както за офиса, по този начин и за разходка с другари през уикенда. Подходящи са и за вечеря на открито. Съчетават се с ризи, сака, високи обувки или кецове, каквото ни хрумне ;)

via GIPHY

8. Дреха на цветя

Всяка жена би трябвало да има най-малко една дреха, с която да се усеща женствена и красива. Тази дреха може да се носи върху риза или рокля, върху панталони или поли. Флоралният претекст постоянно стои на място. За дамите, които не харесват цветя по облеклата има опция – дреха на точки, сърца или нещо друго по-различно:)

9. Пола

С дължина по желание и обичана дантела, класическата пола е дреха, с която няма да сбъркаме. Една елегантна пола може да ни помогне да бъдем настоятелен, семпли или сексапилни – според от мотива, поради който ще я облечем. Може да се съчетава в безчет комбинации – сако, ефирна блуза, тениска или нещо по-екстревагантно ;)

via GIPHY

10. Класическо палто

За ежедневна визия или за офиса с костюм изпод, няма значение. Класическото палто би трябвало да участва в дрешника на всяка жена. Става даже за разходка в парка с комфортни облекла. Комбинира се отлично и с обилен шал за по-студеното време. Секси комбиниране е с висок ботуш или къса рокля изпод. 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР