Всички нови селекционери на националните отбори на България по волейбол

...
Всички нови селекционери на националните отбори на България по волейбол
Коментари Харесай

Първо в Sportal.bg: Обявяват новия селекционер на България на 28 май

Всички нови селекционери на националните тимове на България по волейбол ще бъдат оповестени на 28 май, научи Sportal.bg.

“На 28 май ще проведем ново съвещание на Управителния съвет на Българска федерация по волейбол (БФВ), което още веднъж ще бъде виртуално. На това съвещание Треньорският съвет ще внесе предложенията си за селекционери на всички национални гарнитури. Ще ги обсъдим и ще решим, кои експерти ще водят националните тимове на България. Селекционерът на женския народен тим Иван Петков, все още, има настоящ договор”, съобщи президентът на БФ Волейбол Любо Ганев особено пред Sportal.bg.

Според информация на Sportal.bg се чака да бъде препоръчан нов 2-годишен контракт на италианския експерт Силвано Пранди, а за негов асистент да бъде назначен Николай Желязков.

“Когато бъдат назначени новите селекционери, те ще решат кои състезатели да повикат в националните гарнитури и по кое време тъкмо да стартират подготовка. Турнирът на Лигата на нациите тази година бе анулиран, само че през август предстоят европейски квалификации за мъже в Пловдив и Русе. Имаме и семейства на юношеските и младежките ни национални тимове. Според мен националните ни тимове ще могат да стартират подготовка след 1 юли. Имаме задоволително бази, където това да се случи, само че преди всичко е столичната зала “Христо Ботев”. Все отново всеки селекционер самичък ще реши къде и по какъв начин да тренира воденият от него отбор”, добави Любо Ганев пред пред Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР