Всички ние искаме да сме красиви, но и здрави. затова

...
Всички ние искаме да сме красиви, но и здрави. затова
Коментари Харесай

Магически храни, с които ще изгорите мазнините бързо

Всички ние желаеме да сме красиви, само че и здрави. по тази причина ще ви предложим тези здравословни храни, които да включите в диетата си и да премахнете досадните мазнини от корема.

1. Зелено кафе

Зеленото кафе съдържа хлорогенна киселина, която понижава абсорбцията на захар в стомашно-чревния тракт, като по този метод изгаря насъбраните мазнини. Освен това тази киселина подтиква метаболитната интензивност на черния дроб, което я кара да изгаря повече мазнини.

Можете да си поръчате чаша зелено кафе заран на празен корем и скоро ще забележите позитивни промени в корема си.

2. Ябълки

Ябълките са богати на витамини и антиоксиданти, тъй че те са идеална храна за изгаряне на коремната лой.

За да получите забележими резултати, яжте най-малко 3 ябълки дневно. Можете да удвоите магическия резултат, в случай че ядете ябълка или овесена каша с ябълкови филийки на празен корем.

3. Риба лефер

Омега-3 мастните киселини отстраняват непотребните мазнини и предотвратяват натрупването на мазнини в организма.

Някои заместители на лефера са сьомга, скумрия, херинга, риба звук, сардина, аншоа, морска пъстърва, молец, змиорка, моркови, риба меч, морска камбана, калкан и червен хайвер.

4. Банани

Бананите са превъзходен източник на калий, калций, магнезий и витамини. Един банан дневно може фактически да ви помогне да спечелите борбата за загуба на тегло.

Можете да ядете банан, когато се чувствате гладни сред храненията. Освен това има доста здравословни бананови десерти, които можете да опитате

5. Цитрусови плодове

Известен факт е, че цитрусовите плодове са богати на витамин С, който намалява равнищата на инсулина и прави тялото ви да смила мазнините по-бързо. Включете портокали, грейпфрути и лимонена вода сред храненията

6. Морски блага

Ако сте късметлия и живеете до морето яжте морски блага. Качествените морски блага съдържат мононенаситени киселини, които ще ви оказват помощ да избегнете натрупването на спомагателни мазнини.

7. Пъпеш и любеница

И двете са богати на вода и калий, което предотвратява подуването.

8. Орехи и бадеми

И двете имат висока централизация на Омега- 3 и протеини. Освен това бадемите оказват помощ да се управлява равнището на кръвната захар и да се забърза метаболизма.

9. Авокадо

Много хора обичат авокадо поради усета му, само че се оказва, че е и доста потребно, също така понижава възприятието за апетит.

10. Домати

Доматите понижават количеството на липидите в кръвта- мазнини и холестерол.


Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР