Има ли неподходящо време за хапване на авокадо тост? Абсолютно

...
Има ли неподходящо време за хапване на авокадо тост? Абсолютно
Коментари Харесай

Ако обичате авокадо тост, трябва да знаете този трик за отслабване

Има ли неуместно време за ядене на авокадо тост? Абсолютно не! Авокадо тостът е невероятна композиция сред хрупкаво хлебче и кремообразно авокадо.

Единственото нещо, което ни пречи да ядем авокадо тост всеки ден от седмицата, не е, че нямаме съвършено узряло авокадо. Проблемът е, че тостовете с авокадо не са с ниско наличие на калории. Авокадото е цялостно със здравословни мазнини, само че те към момента са калорийни, тъй че е елементарно да прекалим. Но защото авокадо тостът е прекомерно апетитен, с цел да се лишаваме от него, ще ви споделим един трик.

Савина Рего, диетолог (@tasavvydietitian в Instagram) разгласява този трик, с цел да ви помогне да отслабнете, без да се постанова да се отказвате от авокадо тостовете. Тя споделя, че макар че авокадото е цялостно със здравословни мазнини, фибри, витамин С и фолиева киселина, размерът на порцията би трябвало да е към 30 до 50 грама.

 Ако обичате авокадо тост, би трябвало да знаете този трик за намаляване Instagram

" Моят трик е да разбърквам авокадото с грах, едамаме или рикота / извара (обикнковена или с понижено наличие на мазнини), това оказва помощ да се понижи броя на калориите, без да се понижава размера на порцията! " - Савина споделя в своя пост в Instagram. Брилянтно, нали?

Този трик оказва помощ да извършите тази вкусна закуска малко по-балансирана. Получавате въглехидрати от тоста, здравословни мазнини от авокадото и протеини от грахта или изварата. По този метод тостът е освен по-беден на калории и по-богат на фибри, само че също по този начин ще ви накара да се чувствате сити и удовлетворени, което ще ви помогне с отслабването.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР