Всички минахме различно през изолацията последните два месеца. Време, в

...
Всички минахме различно през изолацията последните два месеца. Време, в
Коментари Харесай

Как Нина Добрев премина през изолацията?

Всички минахме друго през изолацията последните два месеца. Време, в което сигурно преоткрихме някое позабравено занимание или се сдобихме с ново. Най-малко, с цел да останем спокойни, най-малко доколкото е допустимо. Младата актриса с български генезис Нина Добрев показа пред Vogue по какъв начин е минала тя през изолацията в дома си в Лос Анджелис, който дели с кучето си Маверик. Моменти, които не пропусна да покаже и в профила си в Инстаграм.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на Апр 15, 2020 в 12:39 PDT

„ Винаги съм желала да медитирам, само че в никакъв случай не ми оставаше време за това. Ако би трябвало да бъда почтена, не разбирах защо е цялото това нещо, само че в този момент имах време и никакви оправдания “, споделя Нина, която по време на карантината е почнала да медитира по 15 минути всяка заран. Това е едно от нещата, които са й помогнали да премине по-лесно през тревогата, с която всички неизбежно се сблъскахме в последно време.

Актрисата от дълго време обича да снима с Polaroid и да запечатва разнообразни мигове от живота си. Но в случай че до момента фотосите били разпилени по разнообразни кутии, то най-сетне тя съумяла да ги провежда и да им откри разнообразни места из дома си. „ Беше доста лечебно и прелестно освен да си напомням някои неща, само че по този начин се почувствах и по-свързана с приятелите си. “ Това обаче я стимулирало да запише и онлайн курс по снимка, с цел да може да снима и с полупрофесионален уред Canon.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на Апр 17, 2020 в 8:19 PDT

Самотните планински преходи пък помогнали на Добрев освен да събира нужния за организма витамин D, само че и да се обърне към себе си, да научи нещо ново и да провокира личните си благоприятни условия. Най-после намерила време и да спи повече, а положителният сън незабавно се отразил на кожата и тонуса й, не крие актрисата от „ Дневниците на вампира “. Разбира се, имала е задоволително време за подхранващи маски, което също асъдействало за това да усеща лицето си по-меко и сияйно.

Друго, което се осмелила да направи Нина през това време, било да стартира да пребоядисва къщата си. „ Докато очаквам светът да бъде отворен още веднъж, с цел да наема някой, който да свърши мръсната работа, взех решение да го направя аз “, признава тя. И макар че на моменти малко съжалявала, тъй като е перфекционист, а от време на време не се получавало по този начин, както желае, на финала се чувствала доста по-полезна и продуктивна след завършването на някоя стена. Да, може би и ние ще последваме нейният образец, тъй като пролетта и лятото са съвършени за възобновяване и ободряване на дома ни, нали?
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina) на Апр 9, 2020 в 9:18 PDT

 
В дома на Роузи Хънтингтън-Уайтли в Малибу

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР