Всички лидери имат различни суперсили“, които им помагат да бъдат

...
Всички лидери имат различни суперсили“, които им помагат да бъдат
Коментари Харесай

7 суперсили, присъщи на великите лидери

Всички водачи имат разнообразни „ суперсили “, които им оказват помощ да бъдат ефикасни и виновни ръководители, като в случая нямам поради силата да тероризират своите чиновници и да викат с цялостен глас „ Уволнен си! “, когато някой не се показа по метода, по който те са желали.

Истинската мощ идва от основаването на устойчиви връзки, даването на поддръжка и издигането на хората до места, до които те не биха стигнали сами.

За страдание, доста от тези „ суперсили “ остава недооценени в забързаното всекидневие на мениджърите.

В качеството си на коуч на водачи и върховен мениджмънт непрекъснато подсещам на моите клиенти какъв брой авторитетни са те в действителност и по какъв начин могат да употребяват своята власт, с цел да разкрият цялостния капацитет на своите чиновници.

Това са 7 лидерски суперсили, от които би трябвало да се възползва всеки началник

1. Убедителност

Способността да убеждавате другите във вашите хрумвания и да ги вдъхновявате към деяние зависи от вашата връзка с хората и персоналната ви честност. Когато изпълнявате ролята си да служите на другите по виновен и първокласен метод, вие елементарно може да убедите другите, че сте човек, който си заслужава да бъде следван.

 2. Позитивност

Да останеш положителен в най-тежките моменти, когато всички останали са потънали в отрицателни мисли, автоматизирано покачва мотивацията и вдъхва нови сили на целия екип. Позитивността дава вяра и цел на другите, точно когато те имат най-голяма потребност от нея,.

3. Наблюдателност

Повечето хора са прекомерно заети, с цел да отделят няколко минути на своето обграждане и събитията. Понякога силата на великите водачи идва от елементарния акт на закъснение на движение и оценяване на това, което виждат пред очите си. Наблюдателността ви разрешава да видите проблемите и техните решения още в самото начало.

4. Решителност

Докато другите се гордеят с това, че са велики мислители, положителните водачи осъзнават какъв брой значимо е да бъдат решителни и съответни във всеки един миг. Те проучват и правят оценка обстановката, след което работят допустимо най-бързо и решително, без да слагат под подозрение своите решения. Дори понякога да вършиме неточности, постоянно ще имате преднина пред тези, които не са задоволително решителни, с цел да подхващат деяние в точния момент.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР