Всички, които се интересуват как се става полицай в България,

...
Всички, които се интересуват как се става полицай в България,
Коментари Харесай

Как се става полицай показаха в деня на отворените врати в Академията на МВР

Всички, които се интересуват по какъв начин се става служител на реда в България, можеха през днешния ден да посетят Академията на Министерство на вътрешните работи. Освен да задават въпроси, искащите да следват във висшето учебно заведение за служители на реда и родителите им видяха и ефектни презентации и възстановки, готови от курсантите на академията, срещнаха се и с физическите нормативи, които кандидат-студентите би трябвало да покрият.



Бъдещите курсанти в академията се срещнаха с нормативите, които би трябвало да покрият, с цел да влязат. Част от тях са 50 лицеви опори за момчетата и 50 коремни за девойките.

" Конкуренцията в действителност е огромна, всички младежи, които идват тук, не идват единствено за работата и заплата, в действителност желаят да трансформират нещо, аз като учител непрекъснато виждам стремежа в дейностите им и образованието им ", сподели Радослав Марков, старши учител, Академия на Министерство на вътрешните работи.

" Трябва да бъдеш спокоен, балансиран, това е едно от качествата, които би трябвало да притежаваш. Няма по какъв начин да има прояви на страсти ", безапелационен е Андриан Кърчев, 2-ри курс, Академия на Министерство на вътрешните работи.

" Един служител на реда би трябвало да е и ненапълно психолог, в случай че подхожда вярно към хората, ще му е доста по-лесно да си прави работата ", съобщи Теодор Манолов, 2-ри курс, Академия на Министерство на вътрешните работи



Курсантите от Академията на Министерство на вътрешните работи демонстрираха и по какъв начин се прави арест на разположение, което не се подчинява на полицейските разпоредби.

" Интересно ни беше, въпреки всичко сме се запътили към този университет.

Българска национална телевизия: Защо?

- Защото съм ориентиран към тази област.

- Колко лицеви можеш да направиш?

- 50.

- Еми, хайде давай!

- А не, благодаря, не съм във форма в този момент ", сподели Димитър Георгиев.



Вратите на Академията на Министерство на вътрешните работи ще бъдат отворени и на следващия ден, а в четвъртък събитието продължава във Факултет " Пожарна сигурност ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР