Всички, които са се сблъсквали с 10-часови полети и отгоре,

...
Всички, които са се сблъсквали с 10-часови полети и отгоре,
Коментари Харесай

Тайната за перфектна визия на стюардесите

Всички, които са се сблъсквали с 10-часови полети и от горната страна, евентуално са виждали какъв брой свежи и добре изглеждащи са стюардесите.

Питали ли сте се по какъв начин го реализират? Идеално опънати в кок коси, червени устни и освежена кожа – съвършена визия в продължение на повече от 10 часа е допустима. А някои стюардеси имат зад тила си и 16-часови полети. Какви са техните секрети за съвършена визия от самото начало?

Пийте доста, в действителност доста вода

Всички знаем какво голямо значение играе пиенето на вода, с цел да имаме красива кожа и да изглеждаме добре. В продължение на тези 16 часа една стюардеса изпива към пет литра вода. За да е по-приятна за пиянство, може да си добавите резенчета лимон.

Носете молив за устни

Стюардесите употребяват молив за устни, който подхожда на цвета на червилото, с цел да остане то добре наситено, без да се размазва и събира в гънките на устните в продължение на часове. Разбира се, за толкоз дълго време се постанова да повторите деликатно и червилото, и линията, изключително след ястие и пиянство.

Винаги дръжте подръка еликсир за устни

Червените устни са иконични за множеството дами в униформи, само че червилото може да бъде много изсушаващо за устните. Затова те постоянно имат наоколо еликсир, който хидратира устните в дълбочина.

Силата на кокосовото масло

Знаем доста способи, по които да се възползваме от чудодейните свойства на кокосовото масло, само че стюардесите ни споделят още два – като почистващо средство за грим и като хидратант. Нанесете един пласт на всички места върху лицето и изплакнете с вода, с цел да премахнете грима. След това нанесете нов, възтънък пласт вместо овлажняващ крем.

Нанасяйте маски постоянно

Някои стюардеси, които се радват на красива кожа, безусловно се кълнат в прелестния резултат на маските за кожа, нанесени незабавно след полета. Те употребяват подхранващи и освежаващи маски незабавно щом кацнат, а когато не летят ги нанасят 2-3 пъти седмично.

Нюансите в есенния маникюр съгласно цвета на кожата
Нещата, които не трябва да слагаме на лицето си
5 бюти навика от лятото, които да запазим през годината

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР