Всички, които поне веднъж са опитвали, знаят колко е трудно

...
Всички, които поне веднъж са опитвали, знаят колко е трудно
Коментари Харесай

Вкусно смути, което ще ви помогне да се фукате със секси тяло на плажа

Всички, които най-малко един път са опитвали, знаят какъв брой е мъчно да се реализира тялото на фантазиите. Често се случва, заради рутината на всекидневието да загубите добитите си привички. С незадоволително или нездравословно хранене и прескачане на тренировките, които ви поддържат във форма, както и работа пред компютъра, за малко време се появява коремчето, което ни се коства най-трудното за унищожаване.

Ясно е, че уравновесената диета и постоянните извършения са вярното решение. Но заради бързият метод на живот, никой не може да Ви упрекна, в случай че желаете забележими резултати с по-малко старания, то пробвайте това смути.

То се прави със съставки, които можете елементарно да намерите и е изцяло естествена напитка. Само за седем дни ще намалите мазнините на корема. Вълшебната съставна част е бананът, който освен оказва помощ за детоксикация, само че в композиция с лененото семе ще ви помогне да намалите корема.

И това е забавно - ​7 плода, които не трябва да се смесват! Особено от деца! - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Съставки: - 1 банан - 1 портокал - 1/2 чаша кисело мляко с ниска масленост - 1 супена лъжица кокосово масло - малко джинджифил - 2 супени лъжици ленено семе -2 лъжици суроватка на прахуляк.

Всички съставки смесете в блендер и пийте това смути всяка заран в продължение на една седмица.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР