Всички, извършили престъпления, ще влязат в затвора“. Това заяви пред

...
Всички, извършили престъпления, ще влязат в затвора“. Това заяви пред
Коментари Харесай

Гешев за няколко минути в НС, Йорданова призова да не се допускат хора, които да обиждат депутатите

„ Всички, направили закононарушения, ще влязат в пандиза “. Това съобщи пред комисията по Правни въпроси в Народното събрание основният прокурор Иван Гешев.

Той остана на съвещанието на комисията, на което на второ четене се преглеждат законопроектите за механизъм за следствие на основния прокурор, едвам броени минути.

„ От две години прокуратурата споделя това, което се случва сега - връщаме се в мутренските години в резултата на войната против правосъдната власт, опитите за преодоляване на правосъдната власт и съзнателното рушене на институциите в интерес може би на това, което българските жители назовават проведена престъпност, мафия, олигархия. Няма да употребявам по-силни думи “, сподели Гешев.

След края на изявлението си Гешев напусна съвещанието, а Надежда Йорданова направи забележка на ръководителя, че въобще го е позволил.

„ Започваме съвещание с доста претрупан дневен ред. Моля да не позволявате хора, които не са народни представители, да вършат политически изказвания и да нанасят обиди по отношение на националното посланичество “, сподели тя.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР