Всички искаме ясна и блестяща кожа, но някои фактори действат

...
Всички искаме ясна и блестяща кожа, но някои фактори действат
Коментари Харесай

4 начина за ефективно лечение на кожни петна

Всички желаеме ясна и блестяща кожа, само че някои фактори работят като бариери, които постоянно водят до петна. Околната среда, стресът, възрастта, хормоналният дисбаланс и други способстват извънредно доста за кожните петна. Често срещаните типове петна са белези от акне, оставени след зарастващи пъпки. Тези знаци постоянно лишават доста време, с цел да изчезнат и може да се наложи особено внимание, с цел да се сбогувате с тях вечно.

Ето най-хубавите и ефикасни способи за лекуване на петна по кожата, събрани от bg.female-beauty.com

Медено-канелено отнасяне на петна по кожата:

Медът, прочут със своите свойства за изсветляване на кожата, сполучливо отстранява петна.

Вземете няколко капки мед върху чистата си длан; прибавете към него щипка канела на прахуляк и нанесете върху петна по почистеното лице през нощта, преди да си легнете.

На идната заран измийте лицето си с чиста вода.

Лечението на петна по кожата постепенно, само че дейно оказва помощ за понижаване на пигментацията и тъмните петна.

Лимонов сок:

Лимонът е мощен, натурален избелващ сътрудник и е един от най-бързите ни залози, когато става въпрос за лекуване на кожни петна. Прилагането на лимонен сок в цялостната му мощ може да провокира чувство за изтръпване на кожата ви, по тази причина го използвайте с нараснало внимание. Обикновено е целесъобразно да се разрежда лимонен сок с други средства за изсветляване на кожата, като мед, с цел да се избегне раздразнение на кожата. Особено при положение на сензитивна кожа, постоянно правете тест за лейкопласт и изчакайте най-малко 24 часа.

Изцедете свеж сок от лимон и разредете, в случай че е належащо.

Нанесете върху петна и оставете за 15 -20 минути

Измийте лицето с хладка вода

Гел от алое вера:

Друг доста ефикасен сътрудник за лекуване на петна по кожата е пресният гел от алое вера.

Ако употребявате естествения гел от растението, изрежете парче от 1 см от лист, разделете го на две с чист нож и непосредствено нанесете гел от алое вера върху лицето си, разтривайки с кръгови придвижвания.

Оставете гела на лицето си за към 15 минути (ако не харесвате аромата на гела, напръскайте малко розова вода върху лицето си след нанасяне на гела) и измийте с хладка вода.

Сурова папая:

" Папаин " ензимът в папаята понижава кожните петна и обновява кожата. Също по този начин, в пулпата от сурова, зелена папая има повече папаин, в сравнение с зряла, оранжева папая.

Изрежете парче от 1 см сурова папая или настържете част от него и непосредствено нанесете върху лицето с кръгови придвижвания.

Ако кожата ви не е прекомерно сензитивна, прибавете към нея 2-3 капки лимонен сок и супена лъжица мед,

Нанесете върху лицето и измийте след 15 минути.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР