Всички искаме да имаме коса, която е толкова пищна, дълга

...
Всички искаме да имаме коса, която е толкова пищна, дълга
Коментари Харесай

Обичаната от знаменитости „магическа“ терапия, която спасява „увредена от белина коса“ е с намалена цена

Всички желаеме да имаме коса, която е толкоз обилна, дълга и лъскава, колкото на звездите, които виждаме по малкия екран и в обществените мрежи - за благополучие, това е по-постижимо, в сравнение с си мислите. Това е по този начин, тъй като утвърденият от популярния стилист Olaplex Hair Perfector No. 3 сега се продава за £20,70, намалявайки £7,30 от нормалната му цена.

Веганското лекуване е обичано както от A-listers, по този начин и от техните стилисти, тъй като той освен твърди, че натиска бутона за нулиране върху „ химически изпържени кичури “, оставяйки ги копринено гладки, само че оказва помощ за подсилване на косата посредством понижаване на накъсването. Съдържа дейни съставки, които проникват надълбоко във вашите кичури на клетъчно равнище, с цел да възстановят повредените връзки.

Olaplex's Hair Perfector No.3 е предопределен да се употребява един път седмично преди измиване с шампоан - или можете да го употребявате за цяла нощ лекуване без измиване като Ким Кардашиян. Предлага се и в Lookfantastic за £25,20, в случай че се абони...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР