Всички искаме да бъдем успешни и щастливи. Можем ли да

...
Всички искаме да бъдем успешни и щастливи. Можем ли да
Коментари Харесай

5 мантри за ужасно щастлив живот

Всички желаеме да бъдем сполучливи и щастливи. Можем ли да го реализираме? Да, в случай че осъзнаем, че отговорността за нашия живот е в нашите ръце. И в случай че понякога си повтаряме тези думички...

Аз обичам... Обичайте! Живота, природата, слънцето, приятелите си, града... И ценете любовта, която получавате. Тя ни зарежда с позитивни страсти. Тя ни носи приятни прекарвания. Докосва душата ни, а докосването единствено по себе си лекува.

Аз съм мощна... Всъщност вие в действителност сте невероятни. Може и да не си давате сметка за това, само че е реалност. Само си помислете през какво сте минали, с цел да се превърнете в индивида, който сте в този момент. И по какъв начин не спирате да се борите, да се развивате, да бъдете. Вие можете доста повече, в сравнение с си давате сметка. Не го забравяйте в никакъв случай

Аз съм красива... Не сте ли? Хайде, погледнете се. Прекрасна сте. Имате тези страхотни очи, коса, която слънцето топли, ръце, които могат да галят безпределно... Красотата е толкоз съвършена и друга. Да, вие сте красиви.

Аз съм жива... Дори единствено това е изцяло задоволително да се влюбите в живота си и във всеки момент, който ориста ви подарява. Живи сте, прелестни сте, можете да тичате, да се оглеждате в локвите, да ловите снежинки с език. Прекрасно е, нали?


Аз съм щастлива... Да. Събуждайте се с усмивка и с признателност, че ви има. И ще бъдете щастливи. Щастието ви не зависи от индивида до вас, от шефа ви, от скучните ви родственици. Щастието е вътре във вас. И зависи единствено от вас.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР