Всички имаме проблеми със здравословното хранене и ограниченията. Не е

...
Всички имаме проблеми със здравословното хранене и ограниченията. Не е
Коментари Харесай

Солта има важно влияние за свалянето на килограми. Какво трябва да знаем?

Всички имаме проблеми със здравословното хранене и рестриктивните мерки. Не е належащо да следите тежестта си след всяка хапка, само че би трябвало да имате поради, че от време на време резултатите не са справедливи. Ако консумирате огромни количества от следната съставна част, към този момент не можете да се доверявате на теглилката си!

Теглилката: по едно и също време другар и зложелател. Мнозина от нас се теглят постоянно, в случай че не и всеки ден (впрочем съветваме ви да престанете!). Качването час по час и следенето на някой грам най-вече да ви донесе някоя психическа контузия, само че не и да извая фигурата ви. Съществуват някои фактори, които може да повлияят върху тежестта, което регистрира кантарът, измежду които една съответна съставна част.

Натрият провокира съмнения в тежестта. Ако приемате доста натрий, това може да се отрази на кантара. Според едно проучване стрелката на теглилката ще хвръкне нагоре, в случай че консумирате огромни количества натрий, и по този начин ще регистрира подвеждащ резултат. Така че не бързайте да увесвате нос! Учените изясняват, че това се дължи на обстоятелството, че по този метод в тялото се натрупват течности. Но кой артикул съдържа натрий? Отговорът е напълно елементарен: готварската сол. В химическия й състав влизат натрий и хлор.

Затова вместо да се впускате в мъчителни диети, яжте по-малко сол и незабавно ще забележите разликата в цифрата, която демонстрира кантарът.

Катое най-добре да се теглите постоянно в един и същи ден всяка седмица.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР