Всички имаме едни и същи проблеми, друг е въпросът, че

...
Всички имаме едни и същи проблеми, друг е въпросът, че
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Преговорният екип на ГЕРБ е добра шега


" Всички имаме едни и същи проблеми, различен е въпросът, че някои обичат да ги загърбват или неглижират, а други дават разнообразни решения. Ние ще предложим нашето виждане, а дали то ще срещне поддръжка в Народното събрание, зависи от другите народни представители ".  Това сподели в ефира на БНР , водач на партия " ". 

И дефинира като " добра смешка " съставянето на преговорния екип от страна на Бойко Борисов: 

" Да сложиш в преговорния си екип две от най-омразните лица на българския преход, това не е покана за сформиране на държавно управление, а покана за отвод от договаряния.

Що се отнася до Политическа партия - няма какво да беседваме с тях, по-добре да се свържем с Американското посолство. Ние сме подготвени да вземем третия мандат. Няма значение личностите в съумелите страни, а политиките и решенията на проблемите. Винаги се вторачваме в личностите, а не в това, което оферират те ". 

Той уточни, че от  " " в никакъв случай не са гонили публицисти, а " непознати сътрудници на въздействие ":   " Журналистът е този, който дава всички гледни точки. Американските медии в България показват едностранчиво нещата и манипулират публичното мнение... Ние нямаме нищо срещу хората, които работят в тези медии, само че не желаем да имаме нещо общо с медиите, в които работят. Моралът ни не го разрешава ". 

По думите му не е проруско да искаш да напуснеш ЕС. 

" Защитата на българския народен интерес е отъждествявана от американските медии в България като отбрана на съветския интерес. Това е тяхната мантра ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР