Всички говоря за Игри на волята и това, че Иван

...
Всички говоря за Игри на волята и това, че Иван
Коментари Харесай

"Игри на волята": Рълев печели, но ето кой е 3-ти - ще се изненадате!

Всички приказвам за " Игри на волята " и това, че Иван Рълев е огромният. Младежът е харесван от публиката и не имаме вяра да има ядосани на финала на предаването.

От друга страна, индивидът, който остава на трето място може и да ядоса огромна част от почитателите на играта. Наши източници ни споделиха, че паметният Марто Елвиса ще се класира в челната тройка и ще се бие наедно с Рълев.

Това беше ясно още от момента, в който вместо да го изгонят, те го пратиха на чистилището и му дадоха втори късмет да влезе в играта. Безспорно той е един от най-коментираните и колоритни участници този сезон, само че дали е най-хубавият вид за топ 3.. този коментар оставаме на вас.

До края на предаването остават към две седмици.

Какво към този момент ви информирахме Дени и Рълев са новата световна и са дружно още преди старта на " Игри на волята ". Планът, майка, щерка и шурей да играят дружно и да повдигнат победител явно работи и тримата са в много преференциална позиция към този миг, не се чака скоро да се борят за мястото си в предаването.

Вили и Марто, въпреки това, бяха на нож първоначално. След като предприемачът разбра каква е играта бързо, бързо се сдобри с Вили и заигра с Денислава.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР