Всички доказателства, че това е лъжа са налице, но целта

...
Всички доказателства, че това е лъжа са налице, но целта
Коментари Харесай

Българският политически Хамас насилва и убива. Кои са жертвите то...

Всички доказателства, че това е неистина са налице, само че задачата е да се вдигне звук и наистината да проникне като отрова в съзнанието на популацията. Съмнение и съмнение се споделя отровата. „ Абе има нещо, щом толкоз се приказва “, е отколешна реакция на тези, които не обичат да мислят. И опрощение на партии и политици, които са изправени пред неуспех на изборите. Нужен им е провинен за личната им отпадналост.

 

Машините не имат и не са в положение да създават данни с никакъв специфичен код. Това. Не. Може. Да. Стане. Знае го всеки младеж с начални знания за компютри. Точно това плаши партиите, които разчитат само на гласовете на подправеното патриотарство, на примитивите с татуирани Ботев и Левски на бицепсите, на безмозъчните „ партийни ядра “, гласуващи по напътствие и по сметка. Те се опасяват от идващото ново потомство, което ще ги измете от политиката.

Всеки жител, който гласоподава с машина, избира съответните претендента за кмет, за областен кмет и общински консултант, а машината отпечатва неговия избор. Човекът ревизира разпечатката и я пуска в урната. Оттам нататък комисията брои разпечатките от машинния избор по този начин, както брои бюлетините от хартиения избор. Машините не създават протокол, както твърдят манипулаторите от лъжливите партии. 

Те обаче не стопират да крещят на умряло, че земята е плоска.

 

Същите малоумници популяризират и теорията за така наречен кемтрейлс - следите по небето, които били от отровни химикали, които самолети разпръсквали, с цел да унищожат половината население на земята. Нямат концепция от кое място изхвърчат хилядите самолети, кой ги зарежда и къде с въпросните токсини, не знаят ли, че и техните деца и близки ще бъдат засипани от въздуха – само че са безапелационни: тровят ни.

 

Не е наложително човек да е некултурен и простак, с цел да повярва на сходни тайни теории. Хората се опасяват за своята сигурност и са склонни да се съмняват в разнообразни дейности на властта. Например, че властта постоянно прави нещо подмолно, скрито и подмолно, с цел да се задържи на власт.

Години наред партии и политици, управлявали България в действителност са нарушавали разпоредбите, правили са даже закононарушения, по тази причина подозренията през днешния ден елементарно биват трансферирани на настоящите властници.

 

Целта е да бъде ударена новата вълна в политиката – „ Продължаваме промяната – Демократична България “. Защото се правят промени в правораздаването, които заплашват цели кръгове от до момента властвалите. Манипулацията против „ ПП-ДП “ е явна, само че прави работа на статуквото. Важното е да се всее подозрение и доста хора да се откажат да гласоподават. Които и да бяха на мястото на " ПП-ДБ ", щяха да са цел на гневните офанзиви.

 

Защото става дума за политически тероризъм. Партиите, опитващи се да озлочестят изборите в неделя работят като Хамас – желаят да унищожават всичко по пътя си. Техният мотив е лъжата, а средството – смъртоносните подправени обвинявания.

Целта е да се омаскари и сложи под подозрение парламентарната народна власт. Медии поддържат този незаконен модел. Шенген и еврозоната? През крив макарон… Но те това и желаят - безпорядък, мракобесие и население, сграбчено от страха.

 

Дали политическите терористи могат да стигнат до прекаленост? Да, могат. Българският подмолен Хамас е подготвен да убива и насилва.

 

Противодействието е повече българи да отидат да гласоподават. Дано го осъзнават. На терористи не би трябвало да се има вяра, нито да се договаря с тях.

 

Огнян Стефанов

 

П.П. Защо " Информационно обслужване " мълчи за машинното гласоподаване? От кого е назначено управлението на компанията? Нали те в последна сметка ще разгласят резултатите? Тук е заровено кучето...
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР