Всенародният любимец Тодор Славков бе щракнат в пътно нарушение, твърди

...
Всенародният любимец Тодор Славков бе щракнат в пътно нарушение, твърди
Коментари Харесай

Тодор Славков минава на червен светофар! Явно мисли, че още в комунизма и Тато го пази

Всенародният любим Тодор Славков бе щракнат в пътно нарушаване, твърди " България през днешния ден ". 51-годишният юнак мина на червен светофар с ултрамощното си БМВ и се размина на косъм с злополука. Преди това Малък Тошко направи рискована маневра, като от дясната лента внезапно засече останалите коли, с цел да се престрои вляво. За това си деяние Славков отнесе много " благопожелания ", само че без да му пука, си продължи по пътя и след това умерено си мина на алено.



Очевидци на случката със засичането и минаването на алено си плюха в пазвата от уплах и споделиха, че единствено случайността е избавила от удар с друга кола внука на някогашния Първи. Това в действителност можеше да се случи, в случай че някой от засечените водачи не бе видял в точния момент маневрата на Малък Тошко или пък, не дай боже, се бе блъснал в различен автомобил, до момента в който минава на алено.

На фона на непрекъснатите нещастия, които се разиграват по пътищата, изключително последната злополука с двама починали, поведението на Тодор Славков зад кормилото надали е доста съответно. Още повече че като известна персона и разпознаваемо лице той би трябвало да дава образец на другите, а не самичък да нарушава разпоредбите.

Утешителен ненапълно в тази ситуация може да бъде фактът, че Славков от няколко години спря дефинитивно да пие и нормално кара постепенно. Не и този път обаче, когато подкара мощното си возило, без да съблюдава разпоредбите за придвижване, с което изложи на заплаха освен себе си, само че и спътника си. Преди да се качат в колата, Тошко и приятелят му изпиха по чашка кафе и се разходиха из софийските улици.

Малък Тошко още веднъж не изневери на спортния си марков жанр, който включваше: черни къси панталони, горнище, ветровка, тенис шапка на главата и емблематичните черни очила.

Спътникът му бе спортно-елегантно облечен, а двамата не си пророниха и дума, до момента в който се насочваха към беемвето на Славков.

Досега полицията не е хващала Тодор Славков в нарушавания. Той един път е бил от пострадалите в злополука.

Случката е от 2015 година, когато спечелилият от " Биг брат " си удря мощно главата след конфликт на три коли на бул. " Симеоновско шосе ". Той е в една от тях, като получава комоцио. И тогава никой от пътуващите в колите не е използвал алкохол.

" Не пия от години. От време на време си разрешавам по една бира, само че единствено толкоз, и то на празници ", показа преди време Тодор Славков. Освен че не пие и не пуши, в последно време той катери върхове в планините с другари и пуска фотоси с тях. Преди месеци пък си пусна селфи от ски почивка в Банско, на която бе с щерка си Кати и компания.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР