Всеки зодиакален знак си има своите предпочитания в леглото. Страстно,

...
Всеки зодиакален знак си има своите предпочитания в леглото. Страстно,
Коментари Харесай

Сексуалните предпочитания на зодиите

Всеки зодиакален знак си има своите желания в леглото. Страстно, сантиментално или екстравагантно - тук ще научите какво най-вече възбужда Рибите, Овена & Co.

Овен

Уха, сексът с мъжа Овен би могъл да се съпостави със спорт за високи достижения! Той по този начин кипи от сила, че непрекъснато е подготвен за секс, освен това желае всичко да става бързо. Благодарение на авантюристичната му натура необикновените места не са проблем за него. При дамата Овен не е по-различно. Вместо да мечтае, тя избира незабавно да мине на въпроса. Особено сензитивните любовници намира по-скоро за скучни.

Телец

Като същински епикуреец (човек на удоволствията) мъжът Телец обича да прави секс с часове. Масажи, свещи, ту бързо, ту постепенно – с това ще го спечелите. Харесва му да бъде съблазняван, по тази причина чака дамата първа да прояви интерес. Както мъжете, по този начин и дамите Телци не си падат по опитите и избират обичайна любовна игра.

Близнаци

Близнаците са доста отзивчиви, по тази причина обичат по време на секс да им шушукат в ухото непристойни думи. Живият и преносим мъж Близнак е изключително находчив в любовта и изненадва партньорката си със секс на най-необичайни места. Седалката на колата е най-безобидното от тях. Жената Близнак не пада по-долу и също откликва драговолно на неприлични оферти.

Рак

Мъжът Рак е изключително устойчив в леглото. Такъв е и в интимните връзки. Като романтик той се посвещава напълно на връзката, по тази причина в секса е доста гальовен и безрезервен. За дамата Рак сексът и възприятията също са неделими, заради което изневярата е немислима за нея.

Лъв

Мъжът Лъв желае постоянно да бъде алфа мъжкарят. В леглото е доста доминантен, само че поставя специфични старания да завоюва партньорката си. Харесва мъчно наличните дами. Лъвицата подхожда много храбро към секса и по тази причина се усеща добре с по-плах ухажор. Обича сама да се грижи за буйната атмосфера в спалнята.

Дева

Девите не обичат да приказват за секс и може би по тази причина първоначално наподобяват малко задръстени. Когато обаче мъжът Дева преодолее сдържаността си, се потвърждава като многостранен ухажор. Както мъжете, по този начин и дамите от този знак желаят да завоюват постепенно колегата си, с цел да могат да изцедят цялата пристрастеност от него или нея.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР