Всеки зодиакален знак притежава своя специфична черта на характера, с

...
Всеки зодиакален знак притежава своя специфична черта на характера, с
Коментари Харесай

Според зодията: С какво очароват хората при първа среща различните зодии

Всеки зодиакален знак има своя характерна линия на характера, с която незабавно впечатлява близките. Вижте мнението на астролозите – с какво притегляте вниманието на другите при първа среща, съгласно зодията.

Овен

Вашето самочувствие е най-големият ви коз. Толкова сте самоуверени и в същото време непретенциозни и лишени от непотребна суетност, че няма по какъв начин това да не повлияе на първото усещане, което създавате при запознанство. Всички са очаровани от тези ваши черти на характера.

Телец

Печелите близките с вашето прословуто самообладание. Всички към вас мигновено регистрират какъв брой добре се справяте с страстите си. Те незабавно виждат, че сте съдбоносен и самостоятелен човек, а това, естествено, притегля интерес и внимание.

Близнаци

Вашият сексапил е вашето оръжие. Хората незабавно ви харесват, тъй като сте умни и любознателни. Видят ли ви един път, всички желаят да ви опознаят по-добре.

Рак

Хората виждат, че сте доста по-мили от всички към вас. Вашата грижовна природа ги притегля. Най-големият ви коз, това е прословутата ви вежливост.

Лъв

Вашата харизма е ненадмината. По природа сте си такива и въпросът тук въобще не опира до външния ви тип. Това е магическо качество, което стимулира хората да желаят се приближат до вас колкото се може повече.

Дева

Вродената ви страст притегля вниманието към вас без даже да изречете и дума. Много Деви са доста срамежливи, тъй че точно чувствеността им оказва помощ да се сближат с другите хора.

Везни

Вашият натурален магнетизъм притегля хората към вас. Бързо предизвиквате възхищението на хората с отзивчивите си умения, които потвърждават, че в действителност се интересувате от другия човек.

Скорпион

Вашата интензивност и пристрастеност притегля останалите хора като магнит. Те ви намират за еднообразно забавни и рискови и не могат да ви устоят.

Стрелец

Буквално излъчвате сила, възторг и топлота, тъй че всеки се усеща удобно във ваше наличие. Вашата неизчерпаема сила е най-забележителното качество, с което притегляте близките.

Козирог

Всеки усеща вашето неистово предпочитание за триумф. Хората незабавно виждат, че най-големите ви достижения занапред предстоят. Затова и ви се възхищават.

Водолей

Всичко във вас приказва за вашата самостоятелност, за отвореността на мозъка ви и свободния ви дух. Хората мигновено ви се доверяват, без да се опасяват. Забележителни сте!

Риби

Веднага щом някой стартира да приказва с вас, във вашите думи незабавно се усеща вашето съчувствие, внимание и съпричастност, което очарова събеседниците ви. Който един път се запознае с вас, ви желае за другари вечно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР