Всеки знак от Зодиака има свои собствени характеристики и това

...
Всеки знак от Зодиака има свои собствени характеристики и това
Коментари Харесай

Коя е идеалната секс поза за всяка жена според зодията ѝ

Всеки знак от Зодиака има свои лични характерности и това важи и за желанията му в леглото. Астролозите ще ни опишат кои пози се смятат за най-хубави от другите зодии. Така ще можете да намерите идеалната за себе си!

Овен

Жената Овен несъмнено би трябвало да опита мощната поза на G-точката. Тя би трябвало да легне по тил с издигнат таз, а сътрудникът ѝ да коленичи пред нея. Ще изненада какъв брой интензивно можете да движите бедрата си в тази позиция! А сътрудникът ѝ ще получи опция да укроти малко своенравната жена Овен.

Телец

Женствена и мистериозна – това са в действителност положителни условия да бъдеш мечтана. И, несъмнено, дамата Телец обожава това! Тя драговолно се оставя да я превземат и галят, само че внимавайте! След като завладеете дамата Телец, надали ще намерите избухлива пристрастеност, само че пък ще получите доста топлота, доверие и надеждност.

Не е изненадващо, че тази зодия в леглото не е в положение да изненада с акробатични качества. Телецът несъмнено би трябвало да си остане зависим на интимността и нежността, които обезпечава мисионерската поза.

Близнаци

Комуникацията е алфата и омегата на тази зодия, Близнаците обичат да показват себе си по всевъзможен вероятен метод. Въпреки /типичната, за съжаление/ колебливост на Близнаците, постоянно може да се разчита на едно нещо - тяхната откровеност. Така че, в случай че попаднете в леглото с този знак, ще ви е ясно какво се случва, защото Близнаците няма да се тормозят да приказват намерено на тематика правене на обич.

Позата „ клатещият се стол “ е идеална за дамата Близнаци, тъй като в тази поза сътрудниците седят един против различен и могат да си разменят погледи и думи. Разнообразие може да се направи посредством смяна на ъгъла. Просто прегърнете колегата си или се облегнете обратно.

Рак

Много прочувствени и нуждаещи се от фамилиарност – това е всичко, което би трябвало да знаете за водния знак Рак. Той постоянно се управлява от вътрешното си чувство и е сензитивен към настроенията си. И точно тази сензитивност прави дамата Рак най-подходяща за сътрудник с емфатичен защитнически инстинкт.

За да се задоволи изразената нужда на дамата Рак от фамилиарност и в това време да ѝ се даде опция да се отдаде напълно на колегата си, тя би трябвало да опита позата „ привлекателен танц “. Жената би трябвало да легне по тил и да огъне краката си под себе си, извивайки гърба си, а сътрудникът да се разположи от горната страна.

Лъв

Лъвът обича живота! И това позитивно отношение го прави доста прелъстителен. Не е изненадващо, че гордата жена Лъв печели сърцата на доста почитатели.

Разбира се, зодията показва тази невероятна мощ и по време на фамилиарност, тъй че рядко се случва да скучаете с Лъв. Позата на триумфалната арка основава ново предизвикателство и изисква самочувствие. Дамата би трябвало да седне върху колегата си, да огъне краката под себе си и да се облегне обратно. Остава сътрудникът да я поддържа и да се стреми да следва общ темп с нея.

Дева

Дисциплинирани, великодушни и склонни към перфекционизъм – това е типично за зодия Дева. И, несъмнено, това се вижда и в любовния живот – дамата Дева тя непрекъснато търси някой, който да я погали.

Позата „ клип “ ще ѝ допадне доста – тя ще може да реализира оптимално наслаждение. Мъжът би трябвало да легне по тил, а дамата би трябвало да седне върху него, да наклони тялото си обратно и да се подпре с ръце.

Везни

Хората, родени във Везни, имат необикновен сексапил. В множеството случаи интелигентността и остроумието им пленяват другите хора. Затова всеки, който желае да бъде с жена Везни, би трябвало да разбере, че тя постоянно ще има фенове. Не е елементарно, само че самоувереният и твърдоглав ще може да изпита буйна обич с тази жена.

Позата „ акт на балансиране “ е идеална за дамата Везни: и двамата сътрудници би трябвало да поддържат баланс. Мъжът лежи по тил със свити крайници. Тя сяда върху него, а той я държи за кръста, контролирайки ритъма на придвижването.

Скорпион

Скорпионите са мистериозни, особени и капризни. Това не ги прави най-популярни, само че дамата Скорпион излъчва необикновен сексапил, който притегля освен мъжете. Ако сътрудникът издържи всичките ѝ игрички, тогава тя ще му покаже своята чудесна, извънредно лоялна страна.

Едно от най-ефективните оръжия на дамата Скорпион е нейният взор, очите ѝ могат да хипнотизират. Светещата поза на хвойна е просто основана за тази жена. В нея тя може да играе с очите си и да се оставя да бъде галена.

Стрелец

Стрелецът е зареден с толкоз доста оптимизъм! Родените под този знак на Зодиака умеят да намират плюсове във всяка обстановка. Не е изненадващо, че те желаят да видят сходен сътрудник до себе си. И тогава удоволствието е неизбежно!

Определянето на най-хубавата поза за жена Стрелец не е елементарно, в последна сметка тя е прекомерно любопитна и отворена, с цел да се ограничи до едно нещо. Но позата „ вълшебната планина “ ще ѝ хареса - по този начин и двамата сътрудници могат да „ пълзят “ до върха. И то в доста непосредствен контакт.

Козирог

Да стоиш крепко на земята с двата крайници е мотото на Козирога. Хората от тази зодия заобикалят риска, доколкото е допустимо. Това също е постоянно срещано в партньорствата, където любящите и постоянно затворени Козирози се концентрират извънредно върху някого, на който могат изцяло да се доверят.

Позата " прави крайници " е обвързвана с най-малък риск, само че в това време е много забавна и чувствена. Жената ляга по тил и слага крайници си върху рамото на колегата си. Той от своя страна коленичи пред нея.

Водолей

Жената, родена под знака на Водолей, обича да притегля вниманието и нормално го прави доста добре, защото нейната досетливост се демонстрира, наред с други неща, в доста самостоятелен жанр на облекло. Като сътрудник би трябвало да можете да се справите с блясъка на нейната персона и постоянно да сте в сянка.

Нищо чудно, че дамата Водолей избира поза, при която може да е от горната страна. Какво ще кажете за " свръхнова "? Перфектна е!

Риби

Рибите са доста чувствителни, тъй че не е изненадващо, че постоянно търсят сътрудник, който е подготвен да им предложи мощно рамо. Веднага щом такова бъде намерено, Рибите ще стартират да се показват и да разкриват цялата пристрастеност на природата си. Най-подходящата поза за тях е „ лъжичка “.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР