Всеки знае как да използва лакочистител - той премахва стария

...
Всеки знае как да използва лакочистител - той премахва стария
Коментари Харесай

Лакочистителят може да бъде верен помощник в домакинството

Всеки знае по какъв начин да употребява лакочистител - той отстранява остарелия маникюр от ноктите. Но мнозина даже не осъзнават, че тази течност може да се употребява и за битови потребности, защото ацетонът е част от течността и в доста случаи може да се трансформира в незаместим асистент. Помислете за опциите за потребление на лакочистителя за други потребности, тъй че, да си помогнете в семейството в всекидневието.

Как да употребявате лакочистител за нокти вкъщи

Много мъже не възприемат женската козметика като потребни артикули, само че на вятъра. В края на краищата някои козметични артикули също могат да решат ежедневните проблеми. Ето образци за потребление на течност за премахване на лак за нокти в битови потребности.

1. Ръжда по мивката

Когато на мивката и в банята останат остарели петна от наслойка, които не могат да бъдат отстранени с гъба или четка, можете да употребявате лакочистител за нокти. За да извършите това, би трябвало да излеете малко количество от него върху ръждясали места, да изчакате 5 - 10 минути и да го избършете с влажна гъба или салфетка, с цел да премахнете остатъците от наслойка. Ако се постанова, повторете процедурата.

2. Почистване на клавиатурата

Можете сполучливо да употребявате тази течност, с цел да почистите клавиатурата на преносим компютър или смарт телефон. Трябва да навлажните дребна забрадка от микрофибър и деликатно да изтриете локалните сектори от нечистотия и след няколко минути да избършете мръсните зони с чиста влажна забрадка и ще върнете истинската белота на техниката. Не забравяйте да оставите преносимия компютър си отворен, с цел да премахнете всички неприятни миризми.

3. Петна от мебели

За да премахнете упорити петна от мебели, подове или стени, използвайте хартиена забрадка, напоена с лакочистител. Така можете да изтриете и остатъците от чай или кафе от керамични съдове по същия метод. Ако имате мазно леке??върху облеклата си, също използвайте лакочистител.

Просто нанесете малко течност върху петното, покрийте със суха забрадка и гладете с гореща ютия - петната ще изчезнат. Само не забравяйте, че лакочистителя не може да се употребява за копринени произведения, защото ацетонът е в положение да „ разяжда “ такава тъкан.

4. Отстранете суперлепилото

Когато работите със суперлепило, с повърхностно боравене, от време на време би трябвало да премахнете остатъците от лепилото от кожата на ръцете си. За да извършите това, би трябвало да нанесете малко течност върху мястото, където е попаднало лепилото, да изчакате 1 минута и да изплакнете мястото с топла вода и сапун - няма да има следи от лепилото.

5. Дезинфектант

Лакочистителят за нокти може да се употребява и като дезинфектант, в случай че накиснете в него 15 минути самобръсначка, ножица за нокти или пинсета за вежди. Този способ освен ще ги дезинфекцира, само че и ще удължи експлоатационния им живот.

Сега може би ви стана ясно, че не би трябвало да се отнасяте с пренебрежение към някои козметични артикули, просто би трябвало да знаете техните свойства и да намерите вярното приложение в всекидневието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР