Всеки знае, че Мадона е известна не само с хитовите

...
Всеки знае, че Мадона е известна не само с хитовите
Коментари Харесай

Забранената реклама на Мадона, която Pepsi пусна 34 години по-късно

Всеки знае, че Мадона е известна освен с хитовите си песни, само че и с всички провокации към нормите и общоприетите правила, които е правила през годините.
 Мадона на 65
Мадона в 31 обстоятелството

Защото Кралицата на попа през днешния ден има рожден ден

Като да вземем за пример трансформиралата се в скандална реклама за Pepsi през 1989 година Тогава изпълнителката и марката подписаха спонсорски договор на стойност 5 милиона $, който обаче не просъществува дълго, пише PopCulture.com.

През февруари същата година по време на премиите Грами бе пусната реклама на Pepsi с присъединяване на Мадона и песента ѝ " Like a Prayer ". Въпросната реклама разбунва духовете и кара компанията освен да я спре, само че и да я забрани.

Причината е, че във видеото се виждат горящи кръстове. Нещо, което бе видяно и неодобрено и от Ватикана. Но в този момент, 34 години по-късно, по време на премиите VMAs рекламата още веднъж бе пусната.

Мадона употребява профила си в Instagram, с цел да изясни, че преди повече от три десетилетия с са снимали тази реклама, с цел да промотират парчето ѝ  " Like a Prayer ". Видеото обаче е било свалено незабавно откакто тя е отказала да промени или изтрие подиуми, в които целува негър духовник или се виждат горящи кръстове.
 Мадона и Бионсе дружно - по какъв начин и за какво двете певици се събраха на едно място
Какво събра децата на Мадона и Бионсе на едно място

Съвсем скоро, откакто Кралицата на попа излезе от болница

" Така стартира моята популярна кариера на актьор, отказващ да компрометира своята артистична честност ", написа Мадона. 65-годишната изпълнителка благодари на Pepsi, че най-сетне са разбрали гениалността на тази колаборация.

" Артистите са тук, с цел да нарушават спокойствието и мира ", приключва поста си с Мадона.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР