Всеки заинтересован потребител от днес може да използва тол калкулатора

...
Всеки заинтересован потребител от днес може да използва тол калкулатора
Коментари Харесай

Пуснаха онлайн тол калкулатор за новите пътни такси

Всеки заинтригуван консуматор от през днешния ден може да употребява тол калкулатора на страницата на Националното тол ръководство www.bgtoll.bg. Чрез него водачите или притежателите на пътни транспортни средства над 3,5 тона могат да получат информация за пътните такси, които ще дължат камионите или рейсовете след въвеждането на тол системата в комерсиална употреба.

Досега тол калкулаторът можеше да се употребява в тестова среда в четирите демонстрационни центъра на Националното тол ръководство – в София, Пловдив, Варна и Русе. Услугата е налична онлайн за всички потре бители. Тол калкулаторът е в раздел „ Тол “, бутон „ Тол калкулатор.

За да се пресметна тол таксата за стремежи маршрут, би трябвало да се вкарат данни за транспортното средство – камион или рейс със съответните техническа маса, брой оси и емисионен клас. Посочва се дата и начален час на пътуването. Избират се начална и последна точка на маршрута, както и до 4 междинни местоположения. Потребителят може да изиска да мине по най-бързия или по най-краткия маршрут по заложените параметри.

В резултат притежателят или ползвателят на пътното транспортно средство получава подробна информация за платените сектори по пътя – автомагистрали, първи и отчасти втори клас пътища, както и за дължимите пътни такси. Калкулаторът пресмята и предстоящото време за пътешестване по определения маршрут, който се пресъздава върху пътната карта на България.

Tvn.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР