Всеки ваксиниран българин да получава ваучер на стойност 50 лева,

...
Всеки ваксиниран българин да получава ваучер на стойност 50 лева,
Коментари Харесай

Идея: По 50 лева ваучер за хотел или ресторант на всеки ваксиниран българин

Всеки имунизиран българин да получава ваучер на стойност 50 лв., които да може да употребява за отмора у нас или посещаване в ресторант. Това предлага Националният ръб по туризъм. От организацията упорстват за провеждането на акция със тласъци за имунизация.

Националният ръб по туризъм упорства страната да ускори рекламната акция и да вкара тласъци за имунизация в страната. Ниският % на поставени дози у нас пречи на туризма и на привличането на задгранични туристи, съобщи доктор Полина Карастоянова, изпълнителен шеф на НБТ.

Тя показва, че главните пазари за българското Черноморие като Англия, Германия и Русия пускат своите жители да почиват в страни с висок % на имунизация и че това е една от аргументите все още да нямаме туристи от тези страни.

В допълнение техните здравни управляващи наблюдават и % на имунизиран личен състав в туристическите дестинации, показват от НБТ.

Затова от браншовата организация упорстват Министерството на здравеопазването да провежда мощна национална маркетингова и рекламна акция в поддръжка на имунизацията, която да вкара тласъци, каквито към този момент има в някои страни.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР