Всеки в свободния свят трябва да направи всичко по силите

...
Всеки в свободния свят трябва да направи всичко по силите
Коментари Харесай

Зеленски предупреди руснаците: Мълчите ли, подкрепяте терора срещу Украйна

Всеки в свободния свят би трябвало да направи всичко по силите си и всичко допустимо, тъй че Русия и тези, които поддържат войната , да заплащат все по-висока цена за съветския държавен гнет. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски във видеообръщението си, представено от " Укринформ ".

Той заяви, че се приготвя за доста дейните седмици през втората половина на август, когато ще взе участие в интернационалните договаряния и срещи - с африканските страни, района на Латинска Америка, както и значими контакти на европейско равнище. След няколко дни ще се организира гала по връчване на акредитивните писма на посланиците на непознати страни, които пристигнаха да работят в Киев.

Работи се за нови наказания против Русия . Дискусията за визовите ограничавания в Европа за притежателите на съветски паспорти се уголемява всеки ден, към нея се причисляват нови страни и нови политици.

Благодарен съм на нашите разузнавачи, чиновници на реда, публицисти и всички, които работят за определяне на цялостните данни за съветските убийци. На всички тези диваци несъмнено ще им бъде потърсена сметка , закани се Зеленски.

Но би трябвало да помним, че когато злото придобие такива размери, мълчанието на хората се приближава до равнището на съучастничество. Отхвърлянето на същинската битка със злото се трансформира в помощ за него. Следователно, в случай че имате съветско поданство и мълчите, това значи, че не воювате, това значи, че го подкрепяте. И без значение къде се намирате - както на територията на Русия, по този начин и в чужбина - вашият глас би трябвало да звучи в поддръжка на Украйна, а затова и срещу тази война, настоя президентът.

В близко бъдеще Върховната рада на Украйна ще би трябвало да вземе решение за удължение на военното състояние и обща готовност, предизвести той. По-рано в неделя беше обявено, че се приготвя такова решение.

Колкото по-силна е Украйна, толкоз по-слаба ще бъде Русия и затова толкоз по-малко време ще продължи тази война, настоя още президентът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР