Всеки в някакъв момент решава, че е дошло време, в

...
Всеки в някакъв момент решава, че е дошло време, в
Коментари Харесай

ТОП фризьор посочи грешките, които всеки допуска при избора на прическа

Всеки в някакъв миг взема решение, че е пристигнало време, в което да промени своята прическа. Не си даваме сметка обаче, че грешките, които позволяваме при избора й, могат да се окажат съдбовни за външния ни тип.
Имахме удоволствието да беседваме с топ фризьор, който ни уточни най-често допусканите такива и по тази причина бързаме да ги споделим с вас.
Ето ги и тях:
Когато послъгваме фризьора
Не си спестявайте детайлности, свързани с третирането на самата коса. Фризьорът би трябвало да е наясно с това каква багра сте употребявали, дали сте се подлагали на сякаш възстановяващи процедури и през какво в действителност е минала прическата ви, преди да посетите салона.
Не носите фотография на прическата и разчитате напълно на ораторските си качества
 Пет неточности, които позволяват хората с тънка коса Пет неточности, които позволяват хората с тънка коса
Всички позволяваме неточности, когато става дума за косата ни, само че хората които имат по рождение по-тънка коса, би следвало да внимават за тез...
Това е втората най-често допускана неточност. Много е мъчно за един експерт да отгатне какво в действителност си представяте вие. Дори индивидът да има гадателски качества, отново ще изпита усложнение.
Обрани сте откъм шерване на информация
Колкото повече ви познава фризьорът, толкоз повече ще се приближи до концепцията ви. Не пестете думи. Разкажете малко повече за стила си на обличане, цветовете, които предпочитате, по какъв начин желаете да оформяте косата и така нататък Това ще му помогне да реши дали желаната от вас фризура ще ви подхожда.

Искате невъзможното
 Невероятен трик за накъдряне за пет минути с преса за коса (ВИДЕО) Невероятен трик за накъдряне за пет минути с преса за коса (ВИДЕО)
Искате ли страхотни талази, които стават безусловно за секунди? Единственото належащо средство е вашата преса за коса, гребен и еве...
Топ грешката, която всяка втора жена позволява. Виждаме красива дама в интернет, чиято коса наподобява удивително добре. Мислим си, че като посетим най-хубавия коафьор в града, ще се сдобием с точно такава прическа. Да, но не. Не си даваме сметка, че доста зависи от структурата на самата коса, дължината, цвета и още куп други специфики.
Няма нищо неприятно в това да споделите какво ви харесва и към каква прическа сте се насочили, само че бъдете готови, че крайният резултат в никакъв случай няма да е същият.

Това са най-често допусканите неточности, които напълно умерено могат да създадат по този начин, че да си тръгнем от салона мощно разочаровани.
Опитайте да ги избягвате, тъй че идващия път, в който желаете смяна, да получите тъкмо това, което желаете да виждате всеки ден в огледалото!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР