Всеки усеща различно ДПС тук, защото то е заченато тук,

...
Всеки усеща различно ДПС тук, защото то е заченато тук,
Коментари Харесай

Ерджан Ебатин: Искаме да влезем във властта с широко отворени сърца, с много обич към всички! 


Всеки усеща друго Движение за права и свободи тук, тъй като то е заченато тук, идеята на Движение за права и свободи е зачената тук. С тези думи стартира речта си на предизборна среща във Варна лидерът на листата на Движението в морската столица Ерджан Ебатин.

Отдавайки респект на нашия другар Камен Костадинов, си дадох сметка, че Движение за права и свободи е на първо място орис. Движение за права и свободи е едно огромно семейство, персонално мое семейство към този момент 32 години, показа Ебатин.

Бях доста млад – на 18 години. Вълнувах се за нашите права и свободи. Тогава за първи път усетих импулса и ти, другия, да изкажеш мнение, да бъдеш част от огромната политика, от това да имаш право да избираш и да бъдеш избиран, продължи Ерджан Ебатин.

Много от нашите сътрудници не си дават сметка къде щяхме да бъдем ние, в случай че не беше Движение за права и свободи. Може би си мислите, че правата и свободите са даденост. Но не са, другари. Има доста хора, които споделят: „ Движение за права и свободи няма право да бъде на политическия терен “. Защо?! Защото измежду нас има и разнообразни. Този модел би трябвало да бъде пречупен. Разбирате ли каква е идеята на Движение за права и свободи? Да съумеем да пречупим това мислене, което не приема другия, прикани Ебатин.

И добави: „ Ние сме единствената българска партия, в която всяко разграничение – дали на етнос, дали на вяра, има еднакъв старт и равни права. Ние сме партия модел “.

Обръщам се към младежите. Движение за права и свободи е единственият портал за осъществяване на младежите, които са разнообразни и желаят да се утвърдят в страната, съобщи още Ебатин.

На хората им омръзна да бъдат избирани политически организации, които нямат визия за развиването на страната, нямат действителна визия по какъв начин да ръководят и да основават богатства за хората. Даден ни е неповторим късмет да бъдем номер 1, сподели още лидерът на варненската листа.

Дойде времето да заявим: Искаме да влезем във властта с необятно отворени сърца, с доста любов към всички и да наложим нашата идея всички да бъдем дружно, без значение от нашето разграничение и да успеем да създадем по този начин, че да живеем в една сполучлива страна. Особено в тези условия на тежки рецесии, заключи Ерджан Ебатин.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР