Всеки родител иска най-доброто за детето си – да бъде

...
Всеки родител иска най-доброто за детето си – да бъде
Коментари Харесай

US учени: Майките с тази кръвна група раждат генийчета!

Всеки родител желае най-хубавото за детето си – да бъде крепко, да бъде добър възпитаник, да има триумфи и сполуки в живота и така нататък Но има ли по какъв начин да знаем какво ще бъде детето ни още преди да се е родило?

Е, оказа се, че да- може. Според генетици от Станфорд за това какво бъдеще ще има отрочето ни е виновна майката. И не си мислете, че става въпрос за това по какъв начин тя го възпитава и така нататък

Става въпрос за това от каква кръвна група е майката. „ Дали детето ще бъде талант, дали ще бъде състезател и така нататък зависи от кръвната група на майката “, споделя US генетиците.

Според генетици от Станфорд дами с първа кръвна група, която е по-известна като нулева кръвна група, раждат генийчета.

Но също така те обясниха, че тази статистика се изяснява с обстоятелството, че дамите от нулева група са по-малко склонни да забременеят. В същото време генетиците са открили, че децата им са със мощен имунитет.

Майките с четвърта кръвна група (АВ) са по-склонни да раждат деца спортисти, до момента в който тези с втора кръвна група (А) са по-склонни да раждат деца, предразположени към сериозно мислене. 

Децата, родени от родители с трета група (В), са по-креативно развити и чувствени, творчеството и чувствеността са усъвършенствани, оповестява Planet Today, базирайки се на изданието Thuvienpc. 

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: учени САЩ изследване гении Кръвна група Станфорд майки деца
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР