Всеки производител на смартфони се опитва по някакъв начин да

...
Всеки производител на смартфони се опитва по някакъв начин да
Коментари Харесай

CAT S61: първият смартфон с далекомер и топловизор

Всеки производител на смарт телефони се пробва по някакъв метод да учуди потребителите, а преди няколко часа бе показан смарт телефона Cat S61, който съумя да направи това.
Смартфонът Cat S61 е усъвършенствана и усъвършенствана версия на модела Cat S60, излязъл през 2016 година – преди две години. Главната специфичност на този телефон са вградените далекомер и топловизор.



Топловизорът в новия смарт телефон може да сканира температури от -20 до +400 градуса по Целзий. Далекомерът е лазерен, с доста висока акуратност и може да мери разнообразни огромни дистанции с акуратност до 10 метра. Друг неповторим модул, вграден в този телефон е датчикът за установяване състава на въздуха и за премерване количеството на летливите органични съединения. Корпусът на устройството има отбрана против неподходящо външно въздействие от клас MIL-STD-810G и против прахуляк и вода от клас IP68. Устройството може да се употребява и с ръкавици.



Cat S61 е оборудван с 5,2-инчов IPS екран с резолюция 1920х1080 пиксела, процесор Qualcomm Snapdragon 630, 4 GB оперативна памет, 64 GB флаш-диск, слот за microSD карти до 256 GB, 16 МР съществена камера, 8 МР предна камера и акумулаторна батерия с потенциал 4500 mAh с технология за бързо зареждане.

Производителят разгласи и цената на смарт телефона MIL-STD-810G с богати благоприятни условия – 899 евро .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР