Всеки политик, който тръгне в момента да прави компромис и

...
Всеки политик, който тръгне в момента да прави компромис и
Коментари Харесай

Калоян Методиев: Всеки политик, който предаде своите избиратели е политически самоубиец

Всеки политик, който тръгне сега да прави компромис и да съобщи своите гласоподаватели, го прави с ясната концепция, че е политически самоубиец. И не в името на нещо, а в името на това да бъде оплют, обруган и да бъде погубен. Това разяснява в ефира на утринния блок " Добро утро, България " на Радио " Фокус " политологът Калоян Методиев.

" Ескалираща политическа рецесия, социална незаинтересованост, завръщането на купения избор и незнайна зима. Това са нещата съгласно мен, които обрисуват моментната обстановка. Модерно е да се плюят политиците от гласоподавателите, а в последните две години това стана към този момент всеобщо. Мисля, че би трябвало да обърнем малко оптиката и да се концентрираме и върху народа, тъй като политиците са излъчени, те са представителна извадка от същия тоя народ. На множеството от политиците сега ми се коства кардинално държанието – дали обещание сме нещо преди изборите и го съблюдаваме. Единствените, които споделиха, че нямат червени линии и които са подготвени непременно да вземат участие в някакво ръководство, са Движение за права и свободи и " Български напредък “ на Стефан Янев, който съумя да прескочи бариерата ", разяснява политологът.

Според него обстановката, в която се намираме, отговорността е колкото на политиците, толкоз и на народа. " Така че, в случай че може да не хвърляме единствено от болната на хубавичко глава обвиняванията ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР