Всеки път, когато сезонът се промени, кожните алергии са много

...
Всеки път, когато сезонът се промени, кожните алергии са много
Коментари Харесай

Етерични масла, с които да облекчите симптомите на сезонна алергия по естествен начин

Всеки път, когато сезонът се промени, кожните алергии са доста постоянно срещан проблем. Кожата става сърбяща, зачервена и суха. Появяват се и други проблеми. Правим няколко неща, с цел да облекчим алергиите, само че от време на време всички медикаменти се провалят. Така че, вместо да пробвате разнообразни лекарства, използвайте етерични масла. Те са доста ефикасни при сезонни алергии. И по този начин, ето някои от най-хубавите, към които да се объднете.

Лавандула

Лавандулата е едно от най-ефективните етерични масла. Успокоява дразненето на кожата, намалявайки признаците на алергия. Намалява възпалението на кожата и предотвратява разширението на лигавичните кафези.

Евкалипт

Има противовъзпалителни свойства, които облекчават запушванията и сезонните алергии. Използването на евкалипт в ароматерапията също може да понижи алергичните признаци.

Масло от чаено дърво

Редовната приложимост на масло от чаено дърво също може да понижи признаците на сезонната алергия. Някои хора в действителност могат да бъдат облагодетелствани, само че при други то може да провокира алергия. Така че, направете тест за кръпка, преди да употребявате маслото на засегнатата област.

Мента

Ментата може дейно да понижи възпалението на кожата. Можете да я употребявате непосредствено върху кожата си или да я поставите в дифузер, тъй че маслото да се разпръсне в околната среда и да се всмуква върху кожата ви. При промяна на сезоните използвайте постоянно маслото.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР