Всеки от нас има свой ангел пазител, който говори с

...
Всеки от нас има свой ангел пазител, който говори с
Коментари Харесай

Ангелите съществуват и ни говорят с числа! Кои са те и какво значат?

Всеки от нас има собствен ангел страж, който приказва с нас посредством така наречен благ цифри, с които те ни дават препоръки и упътвания. В първа част ви разказахме за числата до 666.

Днес ви представяме останалите благ цифри, както и какво е посланието, което се крие зад тях.

777

Това е явен сигнал, че по-висша мощ ще ви помогне в делата, с които сте се заели. Така с лекост ще постигнете фантазиите и задачите си. Затова по-добре се освободете от отрицателните мисли и обърнете внимание на вътрешния си баланс и естетика.

888

Това значи, че би трябвало да се огледате по-сериозно върху събитията от персоналния си живот. Тези цифри са знак, че би трябвало да преосмислите целите в живота си. Съдбата ви готви подарък - ще работите върху гениите си, въпреки че уроците от ориста евентуално няма да ги приемете като подарък.

999

Ако видиш знак, че ти следва нов стадий в живота. Ако си кандидатствал за нова работа да вземем за пример, може тихичко да се зарадваш. Затова се фокусирайте върху идното, то има потребност да му обърнете внимание.

0000

Четирите нули са знак за финансова непоклатимост. Това сигурно носи възприятие за сигурност и разрешаване на тежащи проблеми. Видите ли 0000, ще имате куража и силите да започнете даже нещо ново. Затова по-добре потърсете ново ентусиазъм.

1010

Тази композиция от числя е знак за личностно израсване и нравствен напредък. Предстоят ви нови завършения, от които в действителност би трябвало да се възползвате. Тези цифри значат, че e време за равносметка, с която да оцените това, което имате и да продължите напред с непосредствен приятел/партньор.

Източник thumbnail: D-Keine/gpointstudio/linephoto/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР