Всеки от нас има недостатъци. Хубаво е да си мислите,

...
Всеки от нас има недостатъци. Хубаво е да си мислите,
Коментари Харесай

Раците ще убият заради изневяра, Овните мислят за смъртта. А във вашия гардероб какви скелети има?

 лов

Всеки от нас има дефекти. Хубаво е да си мислите, че това са дреболии, с  които можете да се справите и с които не постоянно е елементарно, само че въпреки всичко е допустимо да ги приемете. Но има и в действителност страшни неща: дейности или мисли, които се опитваме да скрием вечно от другите.

Овен

Представителите на този знак на Зодиака непрестанно ги изтезават ужасни мисли за гибелта: те просто могат да излязат на улицата, когато внезапно сметнат, че сега  ще бъдат ударени от кола, или ще има престрелка и ще бъдат убити. Овенът би трябвало да се отпусне тъй като по този начин може в действителност да се побърка.

Телец

Телецът има някаква фикс идея за гонене. Ако се срещат с някого, те ще ревизират индивида в обществените мрежи, а  в случай че някой  сложи лайк или напише коментар под фотография на  втората им половинка, чакайте стихия.

 дева

Когато настъпи нощта е по-добре  да не се приближавате към Девите. Има толкоз доста мисли в главата им … А  прилични измежду тях няма. Дори и самите дами от този знак на Зодиака от време на време се тормозят от своите мръсни стремежи.

Везни

По-добре е да не ровите в компютъра им и да не проверявате мобилнияим  телефон. Везни, несъмнено, по всякакъв начин се пробват да не оставят никакви „ доказателства “, само че в случай че не помнят да създадат това, можете да научите доста за тях … И ще ви се стори, че сте другар на сериен палач!

Скорпион

Скорпионите желаят всичките им мисли да останат при тях. В главата им се случва нещо необичайно: те могат да си мислят по какъв начин новият им прочут ще бъде изумен от гръмотевица или по какъв начин инцидентно ще удушат това  прелестно коте със личните си ръце. Те няма да го създадат в реалност, само че тези мисли са доста плашещи …

Стрелец

Тези хора могат да ви поразят с хладнокръвието си: в случай че внезапно стане злополука и те са видели всичко това, не мислете, че Стрелците ще плачат, разказвайки за ужасните пострадвания на жертвите. Те като че ли изключват всички усеща и включват безразличието.

Козирог

Те могат да се поупражняват сами със себе си и да обммислят по какъв начин са умъртвили своите другари или родственици. Козирозите са безобидни, не се тормозете, просто желаят да схванат какво биха създали при такава форсмажорна обстановка и по какъв начин ще съумеят да се измъкнат от пандиза.

Водолей

Водолеите обичат да обмислят своята тирада за погребението на познати хора, които  към момента са живи. Не, не, не. Те не желаят на никой зло, само че те желаят да бъдат изобретателни, по тази причина си мислят за такива неща.

Риби

Рибите също обичат да си фантазират за всевъзможни злокобни неща: да вземем за пример по какъв начин на работата им се е появил фанатик или по какъв начин извънземните са кацнали на Земята, с цел да избият всички хора. В такива мисли представителите на този знак, несъмнено, избавят всички, а по-късно ги  възхваляват до небето, считайки ги за  герои.

© 2018  energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

*                                                                                             *                                                                            *

Шаманска техника за възвръщане на силата от предишното и бъдещето

 

„ Хората те притеглят тъй като не разполагаш с задоволително сила. Всъщност, ти не се нуждаеш от тяхната сила. Ти  търсиш в тях своята сила. Но търсиш на  неверен адрес. Трябва ти…

Цялата публикация

9 признака, че се намирате под въздействието на отрицателна сила!

 

Когато сте заобиколени от позитивна сила, тялото ви работи по подобаващ и ефикасен метод, а негативната  сила има негативно влияние върху хората. Можете да станете жертва на тези отрицателни последствия,…

Цялата публикация

Накъдето е ориентирано вашето внимание – там изтича вашата сила

 

Днес доста учени стигат до разбирането, че нашият физически свят е непрестанен поток от сила, който  сформира  действителни обекти и събития единствено с помощта на нашата мисъл. Ето за какво духовните хора,…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР