Всеки опит на Сабрутев да вземе думата и да цитира

...
Всеки опит на Сабрутев да вземе думата и да цитира
Коментари Харесай

Какво се случва с Теменужка Петкова, зрители в шок от агресията й

Всеки опит на Сабрутев да вземе думата и да цитира обстоятелства и статистика по тематиката за газовата рецесия, срещна гневната опозиция на нападателната Петкова. Не помогнаха и плахите намеси на водещия по бТВ Златимир Йочев. Пратеничката на ГЕРБ даже не му обръщаше внимание.

 

Шокиращо бе по какъв начин Петкова настървено упрекна за всички рецесии и най-много за тази за газовите доставки съдружното държавно управление на Кирил Петков, което бе на власт седем месеца.

 

Сабрутев в един миг съумя да се вклини във високодецибелните словоизлияния на Теменужка и да съобщи: " Продадохте енергетиката на Русия. Видяхме политическата надменност на ГЕРБ. Има ли действително у нас диверсификация? Диверсификация значи доста на брой снабдители, а ние подвластен единствено от съветския “. Представителят на Политическа партия вкара в ефир още абсурда с изчезналата „ Пътна карта “ за връзките сред България и „ Газпром “. Това е стратегически документ, който дефинира развиването на газопреносната система в България. Оказа се, че нямаме копие от този интернационален документ. Второто е построяването на " Турски поток ", по който не тече газ, а корупция. Третото е смяната на модела, по който се ценообразува съветския газ за дълготрайния контракт с " Газпром износ " и за какво когато се подписаха новите условия за ценообразуване през 2019 година на нас ни беше казано, че цената на газа ще падне с 50%, а в това време тя се качи четири пъти “.

 

На това място Петкова контраатакува с остри обвинявания съдружното ръководство. Обвини съперника си, че си служил с опорки и изопачавал обстоятелствата.

 

И тогава настъпи мигът Х. Когато по сюжета спорещите трябваше да си задават въпроси, Венко Сабрутев попита, по кое време водачът на ГЕРБ Бойко Борисов ще се пенсионира, както е заречен. Сякаш мразовит водопад заля Теменужка Петкова. Тя първо онемя и като че ли не успяваше да си поеме мирис от отвращение. След което се възпламени и стартира да изброява какъв популярен политик бил Борисов и по какъв начин целият свят му се възхищавал. Жената като че ли изпадна в възторг, славейки името на партийния водач. Наложи се водещият да възпира със сетни сили напиращите хвалебствия.

 

От ГЕРБ водят акция „ на живот и гибел “, тъй като знаят, че в случай че следствията на техни контракти с „ Газпром “ и строителството на газопровода „ Турски/Балкански поток “ се проведат задълбочено, някогашни министри и самият Борисов могат да се окажат в комплицирана обстановка по отношение на закона. Това разясниха пред Фрог нюз наблюдаващи на скандалните процеси по линия на доставките на газ у нас.

 

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР