Всеки обича победители и това важи и за Уолстрийт. Когато

...
Всеки обича победители и това важи и за Уолстрийт. Когато
Коментари Харесай

Няколко печеливши акции, които все още имат място за движение

Всеки обича спечелили и това важи и за Уолстрийт. Когато имате печеливши акции в портфейла си, вие ставате по-богати и се подготвяте за прелестно пенсиониране.Но както знаете, фондовият пазар е игра на върхове и спадове. Докато доста вложители възприемат философията „ купи и задръж “, други се стремят да купуват ниско, когато цените са верни, и по-късно да вземат облагите си, когато цената на акциите доближи върха, разяснява Луис Навелие от InvestorPlace, специалист и вложител на растежа.Разбира се, има някои акции, които към този момент са в пик. Но има и няколко печеливши акции, които освен се повишават, само че демонстрират капацитет за продължаващ напредък. Ето няколко, които да разгледате в този момент. Всички имена по-долу имат оценъчен рейтинг „ В “ в Portfolio Grader на Навелие.
Li Auto (LI)Не е нужно да търсите прекомерно надалеч, с цел да намерите китайски стартъп за електрически транспортни средства, който се надява да дублира това, което Tesla (TSLA) направи в Съединени американски щати, само че днешният любимец, който се търгува на борсата на американския фондов пазар, би трябвало да бъде Li Auto.Други стартъп компании за електрически автомобили в този момент изпитват усложнения, откакто дотациите за електрически автомобили в Пекин завършиха предходната година, само че не и Li. Автомобилният производител достави 20 823 автомобила през март, което е 88,7% нарастване по отношение на февруари. А доставките за първото тримесечие от 52 584 са 65,8% нарастване от преди година.Li пусна своя първокласен електрически SUV L7 през февруари и възнамерява да добави два нови модела, L7 Air и L8 Air. Вълнението към новите модели би трябвало да помогне за растежа на Li, макар че други компании за електрически автомобили изпитват усложнения. LI акциите се покачиха с 8% тази година.
Troika Media Group (ТРКА)Пени акциите са исторически нестабилни, какъвто е казусът с Troika Media Group, компания от Ню Йорк в рекламния, маркетинговия и консултантския бизнес.Акциите на компанията започнаха годината на 11 цента и до март скочиха до 76 цента (печалба от 560%) с помощта на късите продавачи, търсещи стесняване.Но дъното падна и в този момент акциите още веднъж паднаха до малко под 20 цента на акция. Това към момента е облага от 68% до момента тази година и в този момент акциите наподобяват свръхпродадени.След придобиването на Converge Direct предходната година, Troika имаше 1,125% нарастване на приходите за шестте месеца, приключващи на 31 декември 2022 година Компанията също разгласява поправена EBITDA от 4,95 милиона $ – година след записване на 4,58 милиона $ EBITDA загуба.Вярно, това не е за хора със слаби сърца. Но Troika има капацитета да надгради облагите си, в случай че може да продължи да демонстрира усъвършенстване в приходите си.
BigBear.ai (BBAI)Ако C3.ai ви интересува, помислете за закупуване на BigBear.ai. Тази компания се намира стратегически покрай Вашингтон и има контракт за 900 милиона $ за основен реализатор на Военновъздушни сили.BigBear.ai употребява платформа за разбор на данни от край до край, съчетана с ИИ и машинно образование, с цел да даде стратегически прозрения на своите клиенти.Цената скочиха до над 6 $ за акция през февруари, само че от този момент паднаха назад до към 2,40 $. Въпреки това, към момента е облага от 259% до момента тази година.Все отново едно предизвестие. В момента BBAI акциите са малко потиснати, защото компанията предложи обществено предложение на акции. Тя разкри, че вложителите имат намерение да продадат повече от 113 милиона BBAI акции. Въпреки че компанията няма да получи никакви доходи от тази продажба, тя ще би трябвало да покрие разноските, разноските и таксите, свързани с тази оферта.Apollo Global Management (APO)Базирана в Ню Йорк, Apollo Global Management е един от водещите различни мениджъри на активи в света. Компанията влага в заеми, недвижими парцели и частен капитал и ръководи доста анюитети след закупуването на Athene за 11 милиарда $ при започване на предходната година.Apollo също работи по договорка за 8,1 милиарда $ за закупуване на Univar Solutions (UNVR), дистрибутор на специфични химикали и съставки. И претегля оферта за THG, английска компания за програмен продукт и онлайн търговия на дребно.Да, доста се случва с Apollo, само че това може да се чака за компания, която ръководи близо 550 милиарда $ активи, който е печеливш бизнес за вложителите. Bloomberg неотдавна заяви, че деветият частен финансов фонд на Apollo има 25% чиста вътрешна норма на възвръщаемост. Apollo набира капитал, с цел да започва своя 10-ти фонд.APO акциите може да са по-малко доходоносни от това, само че съществува добър капацитет. Акциите на Apollo са се нараснали с 14% през последната година, в това число 5% предишния месец.*Материалът е с изчерпателен темперамент и не е съвет за покупка или продажба на финансови активи на фондовите пазари.
Източник: infostock.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР